torsdag den 23. april 2015

ParkZone A/S overtager alle aktiviteter i ApS Parkeringsservice og Green-Park ApS efter rekordår

Parkeringsselskaberne ApS Parkeringsservice og Green-Park ApS sammenlægger deres aktiviteter med ParkZone A/S, hvilket betyder at begge selskabers aktiviteter føres videre som en del af ParkZone A/S. ParkZone følger en vækstorienteret strategi
Siden etableringen af ParkZone i 2003 har virksomheden haft som mål at være en vækst- og udviklingsorienteret virksomhed. Overtagelsen af aktiviteterne fra Parkeringsservice og Green-Park er en naturlig udvikling af denne strategi, og kundeporteføljen samt parkeringsarealerne fra Parkeringsservice og Green-Park passer perfekt ind i ParkZones forretningsstrategi om at være synlig i alle landets større byer.

En stærk samarbejdspartner
ParkZone befæster med de to overtagelser sin position som landsdækkende, full-service leverandør af parkeringsløsninger. Samtidig opnåede ParkZone A/S i det netop afsluttede regnskabsår virksomhedens hidtil bedste resultat på DKK 2,5 mio. før skat. Den organiske vækst var på mere end 20 % og denne udvikling er fortsat i indeværende regnskabsår. Hertil skal nu lægges den omsætning som aktivitetsovertagelserne medfører.

Udvidelse af medarbejderstaben
Sammenlægningen betyder samtidigt, at personalestaben i ParkZone bliver noget større, og de nye medarbejdere er allerede budt velkommen i virksomheden. Vagterne skal efteruddannes, så de besidder samme uddannelsesniveau som de eksisterende vagtautoriserede kolleger i ParkZone. Derudover skal vagterne uddannes i de produkter og teknologier, som ParkZone besidder.

Nemt for kunderne
Mange af ParkZones samarbejdspartnere har deres egen, unikke adgang til ParkZone, så de kan følge med i, hvordan deres pladser administreres. Det betyder også, at de kunder, som følger med i forbindelse med overtagelsen af Parkeringsservice, får adgang til de samme ydelser og produkter, hvilket gør parkeringsoplevelsen lettere for både bilister og grundejere.

Det handler om at skabe plads
Det er ParkZones klare målsætning hele tiden at stræbe efter at udnytte ressourcerne til bedst mulig gavn for både bilister og grundejere. Derfor vil ParkZones fremtid byder på endnu flere innovative løsninger, der har til formål at gøre parkeringsoplevelsen til en endnu bedre oplevelse. ParkZone har inden for den sidste årrække udviklet nye innovative løsninger, der gør mulighederne for betaling af timeparkering samt faste abonnementer væsentligt lettere.



tags: 2003, uddannelse, regnskab, omsætning, virksomhed, teknologi, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar