søndag den 26. april 2015

Ny Travel Industry Manager hos Hertz Biludlejning

Hertz byder Kasper Renström Østervig, 36, velkommen tilbage i den nyoprettede stilling som Travel Industry Manager. "Mit primære ansvarsområde bliver kontakten til de danske erhvervsrejsebureauer, som står for rejsebestilling i ind- og udland for danske virksomheder. Jeg skal hjælpe bureauernes medarbejdere, hvis de har spørgsmål omkring billeje og ikke mindst løbende holde dem ajour med og uddanne dem i nye tiltag og produkter", siger Kasper Østervig.

Kasper bliver også ansvarlig for Hertz' partnere såsom kreditkortselskaber, foreninger og andre organisationer.

Kasper Renström Østervigs baggrund
Kasper har arbejdet hos Hertz i 12 år. I den sidste lange periode som Service Centre Manager med ansvaret for henvendelser fra kunderne omkring alle aspekter af billeje. Han kender derfor allerede mange af rejsebureauerne og de virksomhedskunder, rejsebureauerne arbejder sammen med.

Salgschef Flemming Møller siger: "Kasper har meget stort kendskab til og viden omkring biler, billeje, systemer m.v., og det glæder os rigtig meget, at han nu vender tilbage til Hertz. Kasper er samtidig en meget vellidt og afholdt kollega, som altid er god for en sjov historie eller spændende oplevelse.

Han er ovenikøbet gal med biler, deres udstyr og stort set alt, hvad det indebærer – og det skader jo ikke i vores bilglade verden."

Om Hertz
Hertz er verdens største biludlejningsselskab med 8.500 kontorer i 150 lande. Virksomheden udlejer biler, minibusser og varevogne til privatpersoner og erhvervskunder i hele verden.

Fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Reward er gratis at tilmelde sig og bruge og gør det endnu hurtigere at leje bil, da man springer køen over på de travleste kontorer. Derudover omfatter fordelene blandt andet gratis ekstra chauffør (samlever og ægtefælde) og specielle medlemsrabatter og –konkurrencer.

Unikt hos Hertz kan man leje de såkaldte Collections, hvor man kommer til at køre i præcis den bil, man bestiller. Collections tilbydes rundt om i verden. Vælg mellem et stort udvalg af biler fra Fun, Grenn, Family, Prestige og Adrenaline Collection.

Derudover findes der i USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Italien de helt dyre luksusbiler fra blandt andet Lamboughini, Porche, Bentley og Aston Martin – disse biler findes på www.hertzsupercars.dk.

Læs mere her

tags: USA, Tyskland, Italien, Storbritannien, Frankrig, Aston Martin, udland, virksomhed, luksusbiler, organisation, sprog, rejsebureau, konkurrence, Ford, privatperson,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar