onsdag den 15. april 2015

Korte nyheder om Toyota

80-årige Arne forsvandt søområde - Nu er han fundet i god behold
Den 80-årig mand Arne Laursen, der i morges blev efterlyst af nærmeste familie, er nu fundet i god behold. Det oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter.Arne Laursen kørte klokken 9 i morges fra sin bopæl i Ry i en i mørkeblå Toyota Carina. Politiet har brugt eftermiddagen på at eftersøge efter den 80-årige mand i skovområderne omkring Juelsø og Himmelbjerget, hvor en helikopter har været på sporet af Arne Laursen.
Læs mere her

KLAR: Politiet finder forsvundet 80-årige Arne i søområde
Den 80-årig mand Arne Laursen, der i morges blev efterlyst af nærmeste familie, er nu fundet i god behold. Det oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter. Arne Laursen kørte klokken 9 i morges fra sin bopæl i Ry i en i mørkeblå Toyota Carina. Politiet har brugt eftermiddagen på at eftersøge efter den 80-årige mand i skovområderne omkring Juelsø og Himmelbjerget, hvor en helikopter har været på sporet af Arne Laursen.
Læs mere her

Politiet efterlyser 80-årig: Har du set Arne?
Sydøstjyllands Politi efterlyser 80-årige Arne Laursen. Han skulle være kørt fra sin bopæl i Ry klokken 9 i morges i en i mørkeblå Toyota Carina med registreringsnummer ST49993. Det oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar