onsdag den 22. december 2010

TravelPilot DX-V fra Blaupunkt

Navigation til køretøjer er et marked i vækst. Alene i dette år bliver der i Europa solgt langt over en million navigationsenheder. Blaupunkt præsenterer nu den fjerde produktgeneration af ruteføring via billedeskærm TravelPilot DX–V

Navigation til køretøjer er et marked i vækst. Alene i dette år bliver der i Europa solgt langt over en million navigationsenheder. Blaupunkt præsenterer nu den fjerde produktgeneration af ruteføring via billedeskærm TravelPilot DX–V. Den nye, aftagelige 16:9 "Wide Screen" monitor er udviklet specielt til TravelPilot DX–V systemet. Skærmen fungerer også som splitskærm (Split Screen), der gør det muligt at vise pilesymboler og vejkort samtidig. Og selvfølgelig byder TravelPilot DX–V på den velkendte, præcise ruteføring fra Blaupunkts systemer, som kombinerer præcist talte og optiske retningsanvisninger. Systemet er også i stand til ægte dynamisk navigation. Det betyder, at den aktuelle trafiksituation evalueres på basis af de udsendte trafikmeddelelser på Traffic Message Channel (TMC), og disse bruges i beregningen af ruten.

Fronten på den nye "Wide Screen" monitor fås enten i sort eller titan. Den er udstyret med et 16,5 cm TFT LC farvedisplay og giver mulighed for valg af forskellige indstillinger som kontrast, aflæsningsvinkel (angle) samt lysstyrke (brightness). En nyudviklet, beskyttende film nedsætter evt. reflekser i monitoren, og gør den mindre modtagelig over for snavs, hvorfor monitoren er lettere at rengøre. Højttaleren, som gengiver de talte køreanbefalinger, er integreret i monitoren, hvilket gør installation af komponenterne lettere. Desuden har "Wide Screen" monitoren en effektiv tyverisikring, den er simpelthen let af tage af!

Betjeningen af systemet er forbedret med tydelige grafiske symboler, der altid suppleres af forklarende tekst. Det er blevet lettere at indtaste information og bruge systemet, ligesom den logiske udelukkelse af bogstaver (Logical Speller) ikke accepterer en kombination af bogstaver, som ikke giver nogen mening. TravelPilot DX–V lader bilisten vælge displayet med køreanbefalingerne. Der er nu muligt at vælge at aktivere enten pilesymbolerne eller kortdisplayet, og man kan takket være splitskærmen også se pilesymbolerne på samme tid som vejkort, mens de talte køreanvisninger gives.

Den nye TravelPilot DX–V fra Blaupunkt er egnet til alle køretøjstyper og –klasser. De præcise køreanbefalinger og det innovative "Wide Screen" monitor koncept med nye skærme og lettere betjening er med til at gøre al kørsel sikker og stressfri.
 

Læs mere her

tags: Europa, stress,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar