mandag den 6. december 2010

En kompakt løsning - MP3 musik direkte fra Compact Driven

Blaupunkt har nu udviklet en innovativ MP3–afspiller til bilen, der leverer op til 18 timers underholdning fra sin microdrive (hard disk). Den enestående Compact Drive MP3 kan som en traditionel Multi CD–boks tilsluttes næsten alle bilradioer og fylder så lidt, at den nemt kan placeres i f.eks. handskerummet.

Compact Drive MP3 er noget særligt rent teknisk og akustisk. Designet er lækkert. Compact Driven har børstede alu–sider og acrylglas–cover. I modsætning til relativt store Multi CD–bokse, som uanset hvor de installeres tager meget plads, er der helt nye installationsmuligheder grundet MP3–afspillerens virkelig kompakte udvendige mål på bare 135 x 82 x 30 mm. Den er lille og handy og meget enkel at montere.

To revolutionære nyudviklinger har bragt denne innovative musikleverandør ind i bilen. På softwaresiden er det muligheden for at reducere på musikfilers størrelse via MP3–komprimering. Fraunhofer–instituttet har udviklet en standard, som reducerer lyddata uden særligt kvalitetstab. Nu kan musik gemmes på hjemme computeren og lægges over på microdriven. På hardwaresiden er IBM microdriven et universal lagermedium det fylder ikke noget, men har en enorm datakapacitet på 1 gigabyte. Det betyder at microdriven kan indeholde gennemsnitligt 250 musiktitler, hvilket svarer til en spilletid på 15 cd–ere!

Det microdrive, der anvendes i Compact Drive MP3, er et fleksibelt lagermedium, der kan genindspilles ubegrænset.

Med Compact Drive MP3 følger et komplet sæt reader– og writerstation for tilslutning via hjemmecomputerens USB–port og en omfattende softwarepakke. Dermed kan downloadede MP3–filer fra Internettet sammensættes til et individuelt musikprogram og gemmes på microdrivet. Desuden kan man med det medfølgende konverteringsprogram fremstille sine egne MP3–filer fra egne cd–ere.

Eksperterne er enige om, at MP3 musikfiler vil revolutionere musikverden. Med Compact Drive MP3 har Blaupunkt endnu engang fingeren på pulsen.
 

Læs mere her

tags: IBM, radio, bilen, downloade, computer, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar