lørdag den 4. december 2010

Den nye Audi A6 ? nu med Bang & Olufsen Advanced Sound System

Advanced Sound System, Bang & Olufsens flagskib inden for car-fi, har begejstret ejerne af Audi A7 og A8, og nu er det også muligt at få systemet i den nye A6 et bilsegment, der appellerer til en helt ny kundegruppe.

Fem år efter lanceringen af det første Advanced Sound System i Audi A8 lukkes lydkløften mellem Audi A5 og Audi A7, og det betyder, at man nu kan finde Bang & Olufsens lydsystemer i otte forskellige modeller fra Audi A4 og opefter.

A6 erens elegante udseende suppleres perfekt af det integrerede Bang & Olufsen Advanced Sound System, der med sit organiske design samtidig bevarer den unikke Bang & Olufsen stil.

Synet af fantastisk lyd
De bladformede højttalergitre i Bang & Olufsen Advanced Sound System er fremstillet i poleret, platinfarvet og anodiseret aluminium, der matcher bilens interiør perfekt. Højttalergitrene i fordørene på den nye Audi A6 er de største, Bang & Olufsen nogensinde har designet til en Audi, og det krævede helt særlige kompetencer inden for aluminiumsforarbejdning at opnå det stilfulde resultat. Gitrene falder på elegant vis ind i bilens interiør samtidig med, at de gør et stort visuelt indtryk og dermed fremhæver det på alle måder imponerende lydsystem.

De to akustiske linser i instrumentbrættet sætter prikken over i et, når de kommer til syne ved aktivering af lydsystemet og leverer en krystalklar lyd, som fordeles jævnt i hele kabinen. De smukt forarbejdede akustiske linser afspejler det umiskendelige Bang & Olufsen design, der går igen i alle varianter af Advanced Sound System og signalerer både nyskabelse og raffinement.

Den optimale lydoplevelse er sikret gennem en lang række nøje justeringer for at tilpasse systemet specifikt til den nye A6. For eksempel er bas- og mellemtoneenhederne i fordørene sammenbyggede for at spare plads, men på trods af deres fælles fysiske placering er luftmængden bag hver højttaler fuldstændig adskilt. Dermed kan enhederne arbejde uafhængigt af hinanden og skabe den fyldige, præcise lyd, som kendetegner Bang & Olufsens car-fi-systemer.

Kræfter under kontrol
Systemets samlede udgangseffekt er på hele 1.330 watt fordelt på 15 højttalere, hvilket hovedsageligt kan tilskrives den højeffektive ICEpower® forstærkning. Den slags kræfter skal kunne kontrolleres, og det sørger systemets hjerne, en Digital Signal Processor (DSP), for. Den styrer al equaliser-justering, lydmiksning og forskellige lydtilstande.
Bang & Olufsens lydingeniører brugte sammen med Audis eksperter over 300 timer på at finjustere lydoplevelsen efter den unikke akustik i en Audi A6. Resultatet er et lydsystem, der kan gengive musik, nøjagtig som kunstneren ville ønske, man oplevede den. Og hvis man vælger Movie-tilstanden, kan man genskabe en ægte biografoplevelse, når man ser film i bilen.

Jens Peter Zinck, Vice President og direktør for Bang & Olufsen Automotive, er ovenud tilfreds med det seneste resultat af det frugtbare samarbejde med Audi:

Den nye Audi A6 har bragt Bang & Olufsen Advanced Sound System ind i et nyt bilsegment, ligesom den vidner om endnu et vellykket resultat af det tætte samarbejde mellem Audi og Bang & Olufsen et samarbejde, som nu har eksisteret i fem år.

Tekniske specifikationer

15 aktive højttalere:
2 × 19 mm soft dome-diskantenhed i motoriserede akustiske linser
3 × 25 mm soft dome-diskantenhed
5 × 100 mm mellemtoneenhed (4 af 5 i trykkammer, glasfiberkegle, ABS-kurv)
4 × 165 mm basenhed (trykkammer, lufttørret papirkegle, helstøbt aluminiumskurv)
1 × 200 mm subwoofer (trykkammer, lufttørret papirkegle, helstøbt aluminiumskurv)
1.330 watt ved 1 % forvrængningsniveau
DSP-forstærker (Digital Signal Processing):
True Image : Patenteret Bang & Olufsen upmixing-algoritme til stereo- og 5.1-multikanallyd
Justering af lydniveau efter støj, hastighed og vejrforhold
ICEpower® forstærker
4 lydindstillinger: front, bag, alle og Movie-tilstand
Start-stop-funktionalitet.

Læs mere her

tags: biograf, direktør, bilen, kunst, Audi, Bang & Olufsen, Bang & Olufsens,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar