fredag den 17. december 2010

Klassisk kørsel - med moderne teknologi

Det bliver endnu mere attraktivt at køre klassisk, når rattet ubesværet kan drejes!
Som noget nyt på det danske marked kan nu tilbydes en elektrisk servostyring, der nemt kan monteres din ældre bil-model uden at ændre ved bilens originalitet.

Da de fleste klassikere ikke er udstyret med elektronisk styret speedometer, monteres en grænseflade til simulering af hastighed og drejningsvinkel således, at den elektriske servostyring kan regulere behovet for bistand.

Systemets motor er lydløs og arbejder kun, når der er brug for bistand, hvilket vil sige, at den ikke unødvendigt optager strøm fra bilens generator.

Kraften på bistand kan reguleres efter behov, der er ingen vedligeholdelse og skulle systemet mod forventning holde op med at fungere, sikrer de indbyggede sikkerhedsforanstaltninger, at styring af køretøj gradvist vil falde tilbage til original tilstand, så uventede ryk i rattet forhindres.
De fleste konverteringer er 100% reversible.

EZ Electric Power Steering, som er udvikler/producent af den elektriske servostyring, anvender EPS systemer af nyeste teknologi og høj volumen svarende til servostyringssystemer i moderne biler og de specielt fremstillede sæt kan i dag købes til adskillige bilmærker.
Systemet forhandles i Danmark af Haarby Karosseri ApS.

Læs mere her

tags: Danmark, bilen, teknologi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar