onsdag den 8. december 2010

Fra Næstved til Nordkap via Narvik

Eller du kan indtaste Skagen Stockholm og uden svinkeærinder blive guidet på tværs af Skandinavien, for nu har Blaupunkt som de første en navigations cd–rom, der dækker både Danmark, Norge og Sverige. Endda så minutiøst, at Blaupunkt tør kalde det 99,9 procent dækning.

Som noget nyt er navigations cd–rom´en snart klar i en version med dansk tale. Køber du cd–rom´en nu, er det inklusiv en gratis opdatering til dansk tale, når den er klar til sommer.

Det er ikke uden grund, at Blaupunkt som opfindere af det første navigationssystem til biler står i spidsen af udviklingen inden for GPS–navigation til din bil.

Førende bilproducenter i hele verden udstyrer deres modeller med navigation fra Blaupunkt, fordi de stoler på driftssikkerheden og nøjagtigheden i de digitale kort på cd–rom´erne.
GPS–systemet, eller Global Positioning System, består af en sværm af satellitter over hovederne på os. Ved hjælp af signalerne fra mindst tre satellitter kan TravelPilot systemet lokalisere bilen. For at bestemme positionen helt nøjagtigt bruger navigations–computeren både GPS–signalet, bilens hastighed og et indbygget gyroskop til konstant at beregne sig frem til bilens position med 3 meters nøjagtighed, uanset om du holder på Hovedgaden 47 eller passerer Skovstien 5.

Navigation til alle
Navigationssystemer sparer ubetinget tid, men er ikke kun et oplagt valg for den travle forretningsmand eller taxivognmanden. Det er et fornuftigt valg, hvis du vil spare både tid og benzin på vej til et vigtigt møde i Århus, skiferien i Lillehammer eller sommerferien ved den svenske skærgård.

En behagelig stemme guider dig sikkert og problemfrit frem, så du kan koncentrere dig om trafikken uden at blive forvirret af fremmede vejskilte eller et udfoldet landkort på passagersædet.

Du kan endda navigere uden om kødannelse i morgentrafikken eller søge og nemt finde nærmeste tankstation, hotel, værksted, seværdighed, rasteplads og andre vigtige punkter, som er registreret på din kort cd–rom. Du kan også vælge mellem hurtigste eller korteste rute sågar bede om at undgå f.eks. betalingsveje og broer.

Møjsommelig udmåling
Blaupunkt får konstant udmålt og opdateret de kortdata, som navigations–systemet skal bruge. Der kører dagligt målebiler rundt i selv de mindste kommuner på alt lige fra småveje og biveje til sideveje i parcelhuskvarterer.

Tre professionelle udmålere kører i nærheden af 200.000 kilometer årligt for at tjekke de danske landeveje, og der udveksles data med Vejdirektoratet, amter og kommuner samt Krak om nye vejanlæg og ændringer.

Den nye Blaupunkt TravelPilot DX–V bruger en wide screen til både at vise kort og navigationspil på samme skærm, og navigationsenheden med board–computer monteres seperat og fleksibelt prisen er 17.499 kroner.

Billigste navigation er TravelPilot DX–R70 med integreret radio og cd–afspiller. Modellen koster kun 12.499 og fylder ikke mere end bilens standardradio.

Prisen på den danske version af cd–rom´en Skandinavien 2002 er 1.106 kroner, og med i prisen får man som nævnt efter sommer gratis opdateringen med dansk tale. Køber du en TravelPilot får man naturligvis den nyeste Skandinavien 2002 cd–rom med i prisen.
 

Læs mere her

tags: 2002, Danmark, Sverige, Norge, Næstved, radio, Stockholm, Århus, bilen, Næstved, computer, trafikken, benzin, landevej, rektor, Skandinavien, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar