tirsdag den 11. november 2014

Kortvarige vejlukninger natten til onsdag

Natten til tirsdag d. 11. november og onsdag d. 12. november lukker Øresundsbron kortvarigt for vejtrafik to til tre gange i tidsrummet kl. 23.30-03.00. Hver lukning forventes at vare 10-15 minutter. Øresundsbron er i gang med at installere et nyt teknisk system til drift og overvågning. Det sker som led i arbejdet med at forbedre tilgængelighed og sikkerhed, blandt andet ved at opgradere teknikken på forbindelsen.

I løbet af efteråret er installationsarbejdet foregået i Trafikcenteret, hvor vejtrafikken overvåges. Derfor er der nu behov for at teste teknikken ude på selve forbindelsen.

Natten mellem tirsdag og onsdag kl. 23.30-03.00 testes lukningen af vejbomme på Peberholm. I den forbindelse er det nødvendigt at lukke broen kortvarigt for vejtrafik to til tre gange. Hver lukning forventes at vare 10-15 minutter.

- Vi udfører disse tests om natten, hvor der er mindst trafik, så det er til minimal gene for vores kunder, siger Jopas Wulff, chef for trafiklederne.

Følg den aktuelle situation på oresundsbron.com

Øresundsbron er den faste forbindelse mellem Danmark og Sverige. Den er 16 kilometer lang og består af en bro, en tunnel og den kunstige ø Peberholm.

Hver dag kører 19.000 køretøjer over Øresundsbron. 330.000 husstande har fritidsaftalen BroPas.
Øresundsbron drives af Øresundsbro Konsortiet.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, kunst, Øresund, trafikken, husstand, overvågning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar