fredag den 14. november 2014

Bilhuset Birkerød bliver en del af Krogsgaard-Jensen

Efter 23 år som ejer af Bilhuset Birkerød har Claus Hennebjerre valgt at indgå en aftale om salg af bilhuset til bilforhandleren Krogsgaard-Jensen, som har forretninger i København N, Rødovre, Herlev, Gentofte og Farum. Og nu altså også i Birkerød. Claus Hennebjerre har i 23 år været ejer af Bilhuset Birkerød, som i dag er autoriseret forhandler af Fiat og Mitsubishi samt service af Alfa-Romeo. Pr. 10. november er der indgået en aftale om at overdrage forretningen til Krogsgaard-Jensen.

"Jeg er rigtig glad for at det lykkedes at lave en aftale med Krogsgaard-Jensen om at overtage min bilforretning her på Birkerød Kongevej. Aftalen er god for medarbejderne og vil sikre fortsat udvikling og investering i lokationen. Jeg vil også gerne sige hjertelig tak til alle vore mange loyale kunder igennem de sidste 23 år. Jeg er overbevist om, at kunderne med den nye ejer vil opleve mange af de samme værdier som jeg har stået for i de sidste 23 år", udtaler Claus Hennebjerre.

Selvom Claus i sommer rundede et skarpt hjørne, så vil Claus stadig være aktiv til dels med hestene på familiegården Digelsgaard i Fredensborg samt fortsat drive autolak- og pladeværksted på Hammerbakken i Birkerøds industrikvarter.

"Krogsgaard-Jensen har i år 90 års fødselsdag, så vi er en af landets ældste forhandlere, og vi synes det er dejligt at fejre det med en ny forretning i Birkerød. Vi er rigtig glade for aftalen med Claus Hennebjerre, da vi ved at Bilhuset Birkerød er kendt for god kundeservice og stor ekspertise inden for Fiat og Mitsubishi. Kunderne kan være helt trygge, da de fortsat vil møde de samme dygtige medarbejdere i Birkerød, så her vil det være "business as usual", udtaler Thomas Bendt Madsen direktør og medindehaver af Krogsgaard-Jensen.
Den 20 november kl. 16.00-18.00 afholdes der på Birkerød Kongevej 84 en afskedsreception for Claus Hennebjerre, hvor alle kunder, forretningsforbindelser og venner er hjertelig velkomne.


Billedtekst: Claus Hennebjerre i midten siger tillykke med den fine forretning på Birkerød Kongevej til Thomas B. Madsen (t.v.) og Kresten Krogsgaard-Jensen (t.h.).

Fakta:
Firmaet Krogsgaard-Jensen blev etableret i 1924 af Carl Andreas Krogsgaard-Jensen. En ung driftig jyde der kom til København for at eksperimentere med det nymodens uhyre – automobilen. Udover at drive bilforretning eksperimenterede Carl Andreas med flere opfindelser herunder den gearløse bil (en tidlig udgave af automatgearet), og der hænger den dag i dag kopier af patenterne i bilforretningen på Brogårdsvej.

Krogsgaard-Jensen ledes og ejes i dag af tredje generation Kresten Krogsgaard-Jensen samt medindehaver Thomas Bendt Madsen og forretningen beskæftiger mere end 110 medarbejdere på 6 lokationer i Storkøbenhavn.
- Krogsgaard-Jensen A/S har Bilhuse i Birkerød, Gentofte, Farum, Herlev, Rødovre og på Tagensvej i KBH.
- Krogsgaard-Jensen A/S køber alle Bilhuset Birkerøds aktiviteter på Birkerød Kongevej samt ejendommene på Birkerød Kongevej. Der overtages 12 medarbejdere med købet.
- Krogsgaard-Jensen A/S sælger Toyota, Fiat, Alfa-Romeo og Mitsubishi.

Læs mere her

tags: afskedsreception, København, direktør, bilen, Farum, Herlev, recept, Mitsubishi, Rom, Toyota, bilforhandler, Fiat, Fakta, Rødovre,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar