onsdag den 12. november 2014

Exide lancerer helt ny batteriserie til biler

Exide Technologies har lanceret en ny serie af startbatterier, der tilbyder væsentlige forbedringer i ydeevne, hurtigere genopladning og med et smart nyt design. Den nye serie blev afsløret på Automechanika 2014 messen i Frankfurt, som er én af de vigtigste begivenheder i autobranchen. EFTERMARKEDET FÅR NU ADGANG TIL DET SENESTE INDENFOR START-STOP BATTERIER

Exides seneste batteriteknologi indenfor Start-Stop batterier bliver nu tilgængelig for eftermarkedet for første gang.

Start-stop batterierne blev i sin tid udviklet af Exide til bilindustrien. Deres strenge krav og det gode samarbejde har ført til en løbende forbedring af Exides produkter.

Exides nye AGM batterier har fire gange større cyklingslængde, 20 procent mere startkraft og betydelig bedre lademodtagelighed end et standardbatteri. Exides AGM-batterier er fremstillet af de mest højtydende materialer og komponenter og state-of-the-art teknologi som højteknologiske bly/tin legeringer, højtabsorberende glasfiberseparatorer samt unikke kuladditiver i den aktive masse. Exides EFB batteri viser ligeledes store fremskridt.

Biler med Start-stop funktion udgør i dag 15 procent af den samlede bilpark i Europa og tallet vil stige til 50 procent inden for bare fem år. Exide udviklede de første batterier til start-stop biler allerede i 2004. Siden da har de løbende videreudviklet teknologien og har opnået betydelige forbedringer i effektivitet og ydeevne. I 2008 opfandt de EFB-batteriet.

Som en af verdens førende producenter af Start-Stop batterier har Exide løbende investeret i avancerede produktionsfaciliteter, så de også i fremtiden kan møde bilproducenternes strenge krav og fastholde sin position på et konkurrencepræget marked.

TEKNOLOGISK UDVIKLING AF KONVENTIONELLE BATTERIER

Der er også store forbedringer at hente i Exides serie af konventionelle batterier. De nye Premium Carbon Boost batterier har op til 50 procent bedre lademodtagelighed og 30 procent mere startkraft end standardbatterier. Den store forbedring skyldes bl.a. Exides nye Carbon Boost teknologi, som er et gennembrud for virksomhedens forsknings- og udviklingsafdeling.

CARBON BOOST GIVER BEDRE LADEMODTAGELIGHED

Når et standardbatteri aflades, dannes der sulfatpartikler på den negative plade. Dét danner et ikke-ledende lag, der hæmmer batteriets evne til at genoplade. Carbon Boost teknologien hjælper med at opløse dette isolerende lag, samtidig med at strømledningsevnen øges. Dét øger lademodtageligheden, og fører til at batteriets ladetilstand generelt vil holde sig på et højere niveau ved hjælp af bilens generator og mindsker risikoen for at stå med et afladet batteri.


Start-Stop AGM batteri
Exides Start-Stop AGM (Absorbant Glass Mat) batterier er velegnede til store biler, SUV'er og kassevogne. De er ideelle til biler med Start-Stop system, eventuelt i kombination med bremsekraftgenvinding og andre intelligente, brændstofbesparende funktioner.

Start Stop EFB batteri
Det nye EFB (Enhanced Flooded Battery) batteri har betydeligt bedre ydeevne takket være nye blylegeringer og unikke kulstofadditiver. Batteriet er ideelt til små og mellemstore biler med Start-Stop system.

Premuim Carbon Boost batterier
De nye Premium Carbon Boost-batterier har op til 50 procent højere lademodtagelighed end almindelige standardbatterier. Dét gør dem særligt velegnede til brug under krævende forhold, f.eks. i varme og kulde, i biler med meget udstyr samt til intensiv bykørsel af korte stræk.

NEMMERE AT VÆLGE DET RIGTIGE BATTERI

Exide har gjort det langt nemmere at finde det rigtige batteri. De har re-designet etiketterne på det nye batterisortiment. Ved at scanne påtrykte QR-kode kommer man en webside, der er optimeret til mobiltelefoner, hvor al teknisk information findes, herunder også brugermanualer og enkle forklaringer på ord og udtryk om batterier. I tillæg findes der en kort URL på etiketten, hvis man hellere vil den vej. Besøg gerne www.exide.info/ek700 og se hvordan.

"Nu kan man få alle de oplysninger man har brug for, direkte på sin smartphone. Det har aldrig været nemmere at vælge det rigtige produkt," siger Michael Geiger, VP Sales

Læs mere her

tags: 2008, Europa, bilindustri, bilen, EM, LO, OL, virksomhed, teknologi, brændstof, konkurrence, LG, 2014, GTI, GM,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar