mandag den 16. maj 2016

In Car Entertainment til hele familien

Med nye og moderne komponenter kan Blaupunkt tilbyde bilisterne det mest moderne In Car Entertainment udstyr til eftermontering i personbiler og autocampere. Altså tilbyde skræddersyede underholdningspakker til rejsen og opfylde kravene til de voksende målgrupper: Teknikbegejstrede, som ønsker at peppe deres navigationssystem op. Forældre, der vil give deres børn underholdning på lange strækninger og selvfølgelig forretningsrejsende, der i bilen har brug for at udnytte overførslen af billeder i bevægelse.

"Med til nyhederne i det alsidige In Car Entertainment program hører hjørnestenen Flip Out monitoren Chicago IVDM–7002. Med sit 7" display i 16:9–format passer den ind i instrumentbrættets skakt. Den har integreret dvd–afspiller, der kan afspille alle gængse audio– og video–disc–formater samt cd´er med mp3–filer. I en separat boks, der hører til serien, er der desuden en FM–AM–tuner med radio–data–system RDS, en 5–kanalforstærker, en surround–dekoder samt tre indgange til videofordeling," fortæller Bent Holm, der er Blaupunkts trade marketing manager for tilbehør i Norden.

Men også de andre produkter i In Car Entertainment–serien har masser af underholdningsmuligheder. Det er f.eks. muligt at kombinere en 9" eller 10,4" TFT–loftsmonitor, en 6,5" eller 5,8" TFT–monitor til nakkestøtten i 16:9–format med den avancerede dvd–afspiller IVDP–01. Dvd–afspilleren er lige velegnet til de velkendte disc–formater som til selvbrændte CD–R og CD–RW, video–cd´en (VCD) eller en dvd (Digital Video Disc). Også cd’er med mp3–musikfiler kan sikre musikunderholdning i timevis på turen med dvd–afspilleren i 1–DIN–format.

Hvis der er brug for at forsyne flere pladser i bilen med individuelle underholdningsprogrammer, skal der anvendes signalkonvertere. De fordeler signalerne fra op til fire programkilder til maks. fire efterkoblede monitorer ved hjælp af den gængse overførselsstandard Composite Video og tilsvarende audio–tilslutninger.

De forskellige programkilder kan være den nævnte dvd–afspiller, en tv–tuner i blackbox–konstruktion, en traditionel videoafspiller eller et videospil fra en spillekonsol. Programvalg sker direkte på hver monitor på separat anbragte betjeningsdele eller fjernbetjening. Lyden kan leveres via hovedtelefoner, og via en ekstra videoindgang på monitorernes front kan der også tilsluttes videospil eller en camcorder. Endelig kan In Car Entertainment komponenterne også tilsluttes til en Blaupunkt bilstereo eller et TravelPilot navigationsanlæg.

Med hele In Car Entertainment–serien er det muligt at sammensætte en pakke, som opfylder nøjagtig de særskilte behov, man har i sin bil. Uanset om det er en familieløsning med børnenes underholdning i højsædet eller om det er sikkerhed og information man behøver, kan det opfyldes med den aktuelle serie.
 

Læs mere her

tags: dvd, bilen, radio, Entertainment, sprog, spillekonsol,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar