søndag den 22. januar 2012

Gør dig klar til vinter med app fra Falck

Hvis bilen kører i grøften eller motoren ikke vil starte, kan du se hjælpen nærme sig på din iPhone eller Android. Falck har udviklet en app, der sikrer hurtig autohjælp, når vinteren viser tænder.

Der er varslet sne og kulde i den kommende uge, og det kan derfor være fornuftigt at forberede sig på motorproblemer og glatte veje, inden frosten for alvor sætter ind.

Falck har udviklet en applikation til iPhone og Android, som kan hjælpe alle bilister, hvis uheldet er ude. Den kan hjælpe, hvis man ikke ved præcis, hvor man befinder sig, hvis man ikke kan huske telefonnummeret til Falck - eller hvordan man kommer frem til sit møde til tiden.

?Er bilen eksempelvis gået i stå, kan du med vores app se præcis, hvornår hjælpen er fremme. Du kan følge Falck-redderen hele vejen på kortet. Samtidig kan vi hurtigt og let finde frem til dig, når du har brug for hjælp. Det er somme tider et problem for folk at forklare, hvor de befinder sig?, siger projektleder i Falck Dorthe Espenhein.

Alle kan bruge app?en
Falck Autohjælp, som applikationen hedder, kan hjælpe bilister med at se, hvornår hjælpen er fremme, og programmet er gratis.

?Den helt store fordel er, at alle kan bruge applikationen. Du behøver altså ikke at være kunde hos Falck for at bruge programmet. Alle de oplysninger, man har brug for, hvis uheldet er ude, er samlet på ét sted,? siger Dorthe Espenhein.

Hent app?en med din iPhone eller Andriod eller sms ?autohjælp? til 1241. App?en er gratis at downloade. Læs mere om Falcks nye app på www.falck.dk.

For yderligere information kontakt Dorthe Espenhein på telefon 2337 3663 eller Falcks kommunikationsafdeling 7022 0307.

Læs mere her

tags: bilen, downloade, Android, Falck, iPhone, kommunikation, projektleder, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar