lørdag den 8. oktober 2011

Toyota lokker med fænomenale leasingpriser

Med flere helt fænomenale priser ikke bare sparker men direkte losser Toyota nu for alvor gang i udbuddet af attraktive privatleasingtilbud. Det sker i en helt ny kampagne, der løber frem til 31. december 2011. Privatleasing gør det enkelt og let at anskaffe sig en splinterny Toyota, og alle omkostninger i hele leasingperioden er kendte inklusive udgifter til service og vedligeholdelse.

For kun 3.149 kr. om måneden er det muligt at blive særdeles godt kørende i en Toyota Avensis stationcar med en 2.0 liters turbo dieselmotor. Den lave leasingydelse betyder, at du sparer 1.334 kr. hver eneste måned i forhold til normalprisen svarende til en samlet besparelse i den tre-årige leasingperiode på over 48.000 kr.

Det attraktive tilbud omfatter op til 15.000 km om året i en bil med TX-udstyr, der bl.a. tæller både indbygget multimedie-navigation, bakkamera, 2-zonet klimaanlæg og varme i sæderne. Og som om det ikke er nok, så er det også muligt at tilkøbe 17? alufælge med dæk til sin nye Toyota Avensis for kun 1 kr. Her sparer du over 18.000 kr. i forhold til normalprisen.

De ekstremt attraktive tilbud på privatleasing og udstyr begrænser sig dog ikke kun til Toyota Avensis. Den yderst rummelige familiebil Toyota Verso med en 2.0 liters turbo dieselmotor og plads til hele syv personer kan nemlig privatleases for kun 2.849 kr. inklusive service og vedligeholdelse. Her sparer du 1.175 kr. hver måned og altså hele 42.300 kr. i hele leasingperioden.

Panorama glastag og afkølet handskerum

Toyota Verso kommer med både panorama glastag med el-lamelgardin, 16? alufælge, afkølet handskerum, flyborde i forsædernes ryglæn og 2-zonet klimaanlæg. Dertil kan du tilkøbe et originalt TNS350 navigationssystem for kun 1 kr. en besparelse på over 10.000 kr. i forhold til normalprisen.

Det tredje attraktive privatleasingtilbud fra Toyota gælder Toyota Auris. Den kan du både privatlease med en 2.0 liters turbo dieselmotor for 2.499 kr. eller med den absolut mest miljørigtige fuld hybridmotor for kun 3.199 kr. Så har du også muligheden for at trille af sted på ren el. Med hybridudgaven sparer du 1.086 kr. hver måned i forhold til normalprisen og næsten 40.000 kr. i hele leasingperioden.

Så kan du med god samvittighed sætte dig bag rattet i en af markedets absolut mest miljørigtige biler, der i gennemsnit kører 26,3 km/l ved blandet kørsel og kun udleder 89 gram CO2 pr. km. Vælg også det originale TNS350 navigationssystem til din nye Auris for kun 1 kr., hvilket er en besparelse på over 9.000 kr. i forhold til normalprisen.

Flere fordele ved privatleasing

En af fordelene ved privatleasing er, at du undgår at binde penge i dit bilkøb. Et indskud på mellem 20.000 og 30.000 kr. afhængig af model er den eneste investering her og nu. Herefter betaler du en fast månedlig ydelse, og efter tre år leverer du bare bilen tilbage til forhandleren uden yderligere omkostninger.

I leasingperioden er bilen omfattet af en vejhjælpsforsikring, som gælder i hele Europa, og de eneste yderligere omkostninger for dig er udgifter til bilforsikring, grøn ejerafgift og brændstof.

Det er også muligt at erhvervslease både Toyota Avensis, Toyota Verso og Toyota Auris med et særdeles fordelagtigt beskatningsgrundlag. Se mere om privatleasing og erhvervsleasing på www.toyota.dk/privatleasing og www.toyota.dk/firmabil.

Fakta
om privatleasing

En privatleasingaftale hos Toyota er gældende i tre år, men kan efter et år opsiges med kun en måneds varsel uden yderligere omkostninger. Efter leasingperiodens udløb afleveres bilen tilbage til forhandleren, og man kan herefter vælge at etablere en ny leasingaftale og på den måde sikre sig en splinterny Toyota hvert tredje år med minimale omkostninger.


Læs mere her

tags: Europa, 2011, bilen, december, penge, samvittighed, omkostninger, Toyota, stationcar, kamera, beskatning, miljø, brændstof, miljørigtig, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar