tirsdag den 11. oktober 2011

Sixt Biludlejning køber vinterdæk for millioner

Vinteren nærmer sig med hastige skridt. Skal du leje bil i den kommende kolde periode, så er det en god idé at tjekke om du kan leje en bil med vinterdæk. I modsætning til f.eks. Sverige og Norge, så er der intet lovkrav i Danmark vedrørende kørsel med vinterdæk.

Som udgangspunkt er alle biler hos Sixt Biludlejning monteret med fabriksmonterede dæk. Vi har dog en stor andel af biler med vinterdæk, som modsvarer efterspørgslen fra de kunder der ønsker dette. Det er dog en rigtig god idé at bestille en udlejningsbil med vinterdæk på forhånd.

1 dag med vinterdæk koster 120 DKK, og Sixt har fastsat en ugentlig maksimalpris på 490 DKK. Samtidig kan prisen ikke overstige 1470 DKK ved 28 dages leje. Alle priser er inkl. moms.

?Vi kan garantere vinterdæk til alle!? siger Kasper Gjedsted, Adm. Direktør for Sixt Biludlejning Danmark. Sidste år oplevede Sixt at størstedelen af selskabets kunder ønskede vinterdæk på deres lejebil. Det var ikke kun danske kunder der efterspurgte dette, også turister turde ikke trodse sneen uden disse.

?Det er magtpåliggende at vores kunder kan få den sikkerhed de ønsker? udtaler Kasper Gjedsted, og fortsætter: ?Vi tager ingen chancer når det kommer til kundernes sikkerhed, og derfor har vi i år valgt at supplere vores nuværende lager af vinterdæk. Vi har sat millioner af kroner af på årets budget, ene og alene til dette formål.?

Montering af vinterdæk er udelukkende et valg som kunden skal tage. Ved selv at have retten til at vælge, så er det også muligt for kunden at holde sine udgifter nede. Kasper Gjedsted: ?Hvis vi monterede vinterdæk på alle vores udlejningsbiler, ville det betyde, at de kunder, som ikke ønsker vinterdæk, ville blive pålagt en ekstra udgift for noget, som de reelt ikke ønsker at bruge. Det vil være unfair overfor kunderne, at have vinterdæk på bilerne hvis det er 15 grader og ingen sne i november måned. Vi vil have at vores priser er så gennemskuelige som muligt. Vi kunne naturligvis inkludere prisen for vinterdæk i den almindelige lejepris, men det mener vi ikke vil være fair over for de kunder, som ikke ønsker en bil med vinterdæk.?

###

Om Sixt:

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ?The spirit of mobility? Sixts motto er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved ca. 4000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra el-biler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, retten, sportsvogn, moms, stationcar,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar