fredag den 14. oktober 2011

Autoværksteder kan finde deres nye kunder på nettet !

Det kan være dyrt for autoværksteder at annoncere i lokalaviser osv, for at få nye kunder i butikken, men ved hjælp af www.biibo.dk kan værksteder nemt og hurtigt finde deres nye kunder på nettet.

Værkstedet kan hurtigt, nemt og gratis oprette sig på www.biibo.dk og få en online værkstedsprofil på hjemmesiden. Herefter kan de mange bilejere som dagligt besøger værkstedsportalen, finde frem til værkstedet igennem Biibo.dk´s søgemaskine.
Samtidig har værkstedet mulighed for at byde på autoreparationer, fra kunder som har forespurgt på en opgave igennem Biibo.dk. Det er ganske gratis for værksteder at byde på opgaver og først når kunden har accepteret tilbuddet tager Biibo.dk 4% i kommission af opgavens pris. Værkstedet betaler altså kun når der er kommet en ny kunde i butikken.

Der har været meget diskussion i branchen om denne form for service, da flere mener at det skaber en priskrig. Biibo.dk er ikke interesseret i at skabe konkurrence værkstederne imellem, og derfor er det kun værkstedet selv og kunden der kan se de priser der bliver budt på opgaver. På den måde udleverer værkstederne ikke deres priser.

Det viser sig at bilejere er vilde med denne service, men vælger ikke kun ud fra prisen. De vælger i høj grad ud fra hvilke værksteder der virker mest troværdige. Derfor giver Biibo.dk alle værksteder en gratis værkstedsprofil med billeder, information, lokation mm., så kunderne kan se hvad de siger ja til inden de accepterer et tilbud.

Læs mere her

tags: portal, konkurrence, søgemaskine,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar