torsdag den 22. september 2011

Spar op til 50% eller mere når din bil skal på værksted

Hvad gør man normalt når bilen skal på værksted De fleste bilejere kører blot på det værksted de kender og hvor de altid har fået lavet bil. Bilen bliver repareret og mekanikeren fortæller hvad der er blevet lavet og oplyser en pris som kunden glædeligt betaler. Men hvad bilejeren ikke ved er at han/hun kunne have sparet op til 50% på selv samme reparation ved at indhente tilbud fra flere værksteder.

Biibo.dk har samlet over 100 værksteder i Danmark indtil videre og senest har det vist sig at en kunde i Esbjerg området sparede lidt over 45% på en simpel bilreparation, ved at indhente tilbud igennem Biibo.dk.

Bilejeren oprettede en bruger på Biibo.dk, indtastede sin opgave, og lagde den i udbud blandt de 100 værksteder. Bilejeren modtog i løbet af to dage, 3 tilbud på opgaven. Det første tilbud lød på 2500,-, det næste på 1850,- og det sidste på 1400,-- Alle tilbud er på samme reparation.
Dermed fik bilejeren lavet sin reparation med en besparelse på over 45%, og den blev stadig udført på et autoriseret værksted i nærheden af kunden.
Bilejeren har efterfølgende givet værkstedet en bedømmelse på Biibo.dk, hvor værkstedet har fået 5 ud af 5 stjerner og kommentaren "Hurtig og professionel service"

Det er altså tydeligt at se at der kan være mange penge at spare ved at få tilbud fra flere værksteder inden du kører bilen på værksted.

Læs mere her

tags: Esbjerg, Danmark, bilen, penge, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar