søndag den 11. september 2011

Sixt Biludlejning med i valgkampen!

Valgkampen kører på fulde omdrejninger. Med de mange plakater og valgløfter i gadebilledet, skal der noget usædvanligt til for at fange vores opmærksomhed. Men nu blander Liste SIXT sig i debatten, med et valgløfte der er til at tage og føle på: ?Luksusbiler til alle!?

Det er hvad Sixt Biludlejning lover på valgplakater rundt om i København, en kampagne der allerede har fået stor opmærksomhed i pressen. I forhold til det markante budskab udtaler Adm. Direktør Kasper Gjedsted, Sixt Biludlejning: ?Sixt har en lang tradition med opsigtvækkende markedsføring.

Ser man f.eks. vores kollegaer i Tyskland og Frankrig, så har de været meget aktive med sjove indslag i forhold til politikere som f.eks. Angela Merkel og Nicolas Sarkozy? og han fortsætter med at fremhæve ?partiets? politik: ?Én af vores mange mærkesager er forbrugernes ret til den bedste og billigste løsning. Vi kan holde vores valgløfte, også hvis du spørger os igen om 10 år:?

Kampagnen er ment som en kærlig henvisning til de danske politikere og deres mange valgløfter. Men også som et kreativt indslag i debatten om billige transportløsninger til danskerne.


Læs mere her

tags: København, markedsføring, Tyskland, Merkel, politi, Frankrig, kreativ, cola, Valgkamp, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar