fredag den 9. september 2011

Commvault offentligøre resultaterne af den årlige undersøgelse om virtualisering af slutbrugere

Konsolidering, forbedret datastyring og katastrofeplaner samt et ønske om en enkeltplatformsmetode til beskyttelse af virtuelle servere er stadig topprioritet for slutbrugerne-

Organisationer af alle størrelser fortsætter med at fremskynde indførelsen af servervirtualisering ved at konsolidere fysiske servere i et forsøg på at holde omkostningerne nede, forbedre styring af applikationer og strømline it-drift. Med disse fordele kommer et utal af udfordringer hvad angår databeskyttelse, som forbrugerne vil opdage, fordi de forældede platforme ikke kan leve op til kravene om størrelse, omfang og ydeevne i den virtuelle verden. For at kunne følge med de behov for datastyring, der er opstået i de virtuelle datacentre, er organisationer i gang med at reevaluere deres beskyttelsesstrategier og søger efter bedre måder til at beskytte, styre og danne deres miljø på.

Nyhedsfakta
- Efterspørgsel og implementering af servervirtualisering er stor og har accelereret år efter år hos CommVaults kunder på trods af den nuværende økonomiske afmatning.
- Resultatet af CommVault?s årlige undersøgelse om virtualisering, der adspurgte Simpana ® softwares kunder over hele verdenen, afslører de vigtigste drivfaktorer i den fortsatte indførelse af servervirtualiseringsteknologier samt de største udfordringer ved databeskyttelse i forhold til at skulle beskytte virtuelle miljøer.
- Indførelsen af servervirtualisering er samlet set steget år efter år, hvor 34 procent af de 388 adspurgte i undersøgelsen oplyste, at 75-100 procent af deres servermiljøer er virtualiserede. Undersøgelsen viste, at 85 procent af de adspurgte valgte VMware som deres foretrukne hypervisorplatform. VMware fortsætter med at have den største markedsandel sammenlignet med Microsoft og Citrix.
- Undersøgelsen afslørede de tre vigtigste faktorer, der styrer indførelsen af servervirtualisering: Behovet for at skabe flere omkostningsbesparelser gennem mere effektiv drift, reduktion af anlægsinvesteringer i forhold til indkøb af hardware eller licensomkostninger samt en forbedret og nemmere styring.

- De adspurgte i undersøgelsen udviste også en solid opbakning til at bruge uundværlige applikationer på virtuelle maskiner i deres produktionsmiljø, herunder applikationsservere (93%), web-servere (84%), databaser (72%) og meddelelsesapplikationer (53%) .
- De tre primært anførte bekymringer blandt de adspurgte vedrørende udnyttelse af databeskyttelsesløsninger i virtuelle server miljøer var omkostninger, ineffektiv backup samt langvarige og komplekse gendannelsesprocesser. Da forbrugerne fortsat benytter og udvider servervirtualisering, sagde 27 procent af de adspurgte, at forbedring af backup og gendannelsesprocesserne har højeste prioritet i 2012. Ydermere planlægger 18 procent at gøre brug af virtuel maskinkopiering til gendannelse ved en katastrofe, mens andre 10 procent planlægger at forbedre driften af de overordnede processer i forvaltningen af virtuelle miljøer.
- Eftersom virtuelle miljøer fortsat er komplekse og heterogene med produkter fra flere leverandører, er integration og samfunktion vigtig. Hvad angår databeskyttelse sagde 90 procent af de adspurgte dog, at de foretrækker et enkelt backupprogram for virtuelle og fysiske miljøer. Det er præcist, hvad Simpana software leverer med dens unikke evne til at forene backup, gendannelse, arkivering, replikering, storage resource management (SRM) og søgemuligheder under en fælles kodebase, der hjælper brugerne med at beskytte forældede, fysiske og virtualiserede servere og cloud-lagringsmiljøer.

Giv dette videre: Konsolidering, DR & forbedret backup samt gendannelse er slutbrugernes topprioritering i den årlige @ CommVault undersøgelse af brugervitualisering [INSERT BIT.LY]

Udfordringer med databeskyttelse i virtuelle Serveromgivelser

- Ifølge undersøgelsens resultater, benytter 46 procent af de adspurgte mellem 50 og 250 virtuelle maskiner, hvilket er den samme procentdel som blev rapporteret i sidste års undersøgelse. 15 procent af de adspurgte i dette års undersøgelse tilkendegiver dog, at de bruger mellem 250 og 500 VM?er sammenlignet med kun ni procent sidste år, hvilket viser, at antallet af brugere med store VM-implementeringer fortsætter med at vokse.
- På trods af det faktum, at omfanget og rækkevidden af VM-implementeringer fortsætter med at eksplodere, er der stadig mangel på beskyttelse i de virtuelle servermiljøer. Kun 35 procent af de adspurgte sagde, at de laver sikkerhedskopier af alle deres virtuelle servere.
- Der er også behov for at forbedre mulighederne for at gendanne data ved en katastrofe. Treogfyrre procent af de adspurgte satser kun på sikkerhedskopier som deres metode til gendannelse ved en katastrofe, mens 20 procent er afhængige af hardwarekopier og 14 procent er afhængige af softwarebaserede kopier. Seksten procent af de adspurgte sagde, at de ikke har nogen plan for gendannelse af data ved en katastrofe i deres virtuelle miljø.
- Organisationer reevaluerer deres databeskyttelsesstrategier, så de kan imødekomme væksten i de virtuel servere, når de bliver stillet over for disse udfordringer. Treogfyrre procent af de adspurgte har allerede revurderet deres strategier for databeskyttelse som følge af deres initiativer med servervirtualisering og andre 34 procent planlægger en sådan revurdering.

Bedre gendannelse med CommVault Simpana Software

- Treogtredive procent af de adspurgte behøver en gang i kvartalet en gendannelse eller rekonstruktion af data i deres virtuelle servermiljøer cirka. Treogtyve procent gendanner data cirka en gang om måneden, og 16 procent erklærede, at de gendanner data cirka en gang om ugen.
- Hovedparten af de adspurgte (63%) laver filbaserede rekonstruktioner på blot nogle få filer ad gangen. Treogtyve procent rapporterede, at de gendanner komplette virtuelle maskiner.
- Over en tredjedel af de adspurgte i undersøgelsen anfører, at de bruger fire timer eller mindre på at gendanne data. Elleve procent rapporterede en tid til gendannelse på mellem to og fire timer, 16 procent brugte mellem en og to timer, og andre 16 procent rapporterede om et tidsforbrug til gendannelse på mindre end en time.
- Simpana software opfylder behovet for detaljeret, gendannelse på filniveau med sin engangsbackupmetode.

Metode

- Gennemført over en 19-dages periode med start den 18. juli 2011 fik rundspørgen om CommVault-virtualisering 388 svar.
- Treogtyve procent af de adspurgte rapporterede, at it-drift er deres primære tekniske ansvarsområde, mens andre 23 procent er ansvarlige for drift af servere, og 16 procent nævnte databeskyttelse som deres primære ansvarsområde.
- 30 procent af de adspurgte i undersøgelsen er ansat i organisationer, der beskæftiger mellem 1.000 og 4.999 mennesker, mens 18 procent arbejder for virksomheder med mellem 5.000 og 19.999 medarbejdere. Yderligere 22 procent erklærede, at de arbejder for organisationer med mellem 100 og 499 ansatte.

Bliv involveret
Tilmelding til CommVault RSS feeds: http://news.commvault.com/rss-feeds.asp
Følg CommVault på Twitter: http://twitter.com/CommVault
Følg CommVault på Facebook: http://www.facebook.com/CommVault

For flere oplysninger, billeder eller forespørgsler om interviews kontakt:
Andreas Wadensten, Time PR, e-mail: andreas.wadensten@time.se, tlf.: +46 709-77 90 90.

Om CommVault
En enkelt vision - en tro på en bedre måde at til tage sig af nuværende og kommende datahåndteringsbehov på - leder ComVault i udviklingen af Singular Information Management® (Enkle informationsstyrings) løsninger med førsteklasses databeskyttelse, universel tilgængelighed og forenklet håndtering af data i komplicerede lagringsnetværk. CommVaults eksklusive enkeltplatformsarkitektur giver firmaer enestående kontrol over datavækst, omkostninger og risici. CommVault's Simpana®-softwarens produktsuite er designet til uproblematisk at samarbejde fra bunden af, ved deling af en enkelt kode og fælles funktionssæt, og leverer førsteklasses databeskyttelse, arkiv, kopiering, søgning og ressourcestyringsmuligheder. Flere firmaer tilslutter sig hver dag blandt dem, der har opdaget en effektivitet, ydelse, pålidelighed og kontrol uden sidestykke, som kun CommVault kan tilbyde. Man kan få information om CommVault på www.commvault.com. CommVaults virksomhedshovedkvarter ligger i Oceanport, New Jersey i USA.

Læs mere her

tags: USA, interview, 2011, økonomi, Facebook, Microsoft, VMware, 2012, virksomhed, teknologi, New Jersey, omkostninger, database, miljø, Management, strategi, organisation, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar