torsdag den 1. september 2011

Hvad viser pilen?

Det er ikke kun valgplakater, der i de næste uger vil hænge i lygtepæle over hele landet. Orange og gule retningspile pryder nemlig allerede flere vejstrækninger i København og Nordsjælland. Men hvad skal pilene egentligt gøre godt for?


Er det alternative valgplakater fra et nyt parti? Er det mon ruten til næste års Copenhagen Marathon? Eller er det ruten, som over 700 journalister fra hele Europa skal igennem, når de i den kommende tid prøvekører den nye Toyota Yaris?

Frem til 7. september hænger orange og gule pile på bestemte vejstrækninger i København og Nordsjælland flere steder side om side med valgplakater. Men hvad skal pilene egentlig vise?

Det kan man nu selv være med til at gætte på i en ny konkurrence fra Toyota. Her er der 25x2 billetter til en tur i biografen til de heldige vindere.

Pilene, der bl.a. hænger nær Helsinge i Nordsjælland, på Strandvejen nord for København og i centrum af København, er ikke meget større end en stor hånd. De falder derfor ikke umiddelbart i øjnene, men opfylder alligevel fuldt ud det formål, de er sat op for.

Hvad det er, de skal vise, kan du gætte med om på www.toyota.dk.

Læs mere her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar