onsdag den 20. juli 2011

Toyota Aygo med attraktiv forsikring til unge

Toyota Aygo fik i maj sikkerhedssystemet VSC og gardinairbags som en del af bilens standardudstyr, uden at prisen steg. Nu følger Toyota op med et særdeles attraktivt tilbud på forsikring til unge under 30 år fra kun 4.995 kr. om året ved købet af en ny Aygo.

Det kan ofte være økonomisk uoverskueligt som ny, ung bilejer at få forsikret sin fabriksnye bil. Det vil Toyota nu gøre op med, og derfor tilbyder den japanske bilgigant forsikring til unge under 30 år fra kun 4.995 kr. om året ved købet af en ny Toyota Aygo.

?Unge under 30 år skal ofte betale en ekstra høj præmie i bilforsikring i forhold til andre. Det er med til at holde mange fra at købe en fabriksny bil, da den bliver alt for dyr at forsikre. Vi vil gerne give endnu flere unge mulighed for at nyde tilværelsen som ejer af en fabriksny Toyota. Derfor har vi nu sammensat en særdeles attraktiv forsikringspakke specielt for Aygo-kunder mellem 18 og 29 år med en særlig lav præmie,? siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Den nye forsikringspakke er en variant af den i forvejen attraktive Toyota Bilforsikring, som bl.a. sikrer dig gratis lånebil ved reparation af kaskoskader, kort reparationstid på et autoriseret Toyota-værksted, førerpladsdækning, udvidet nyværdierstatning samt altid en vasket og støvsuget bil efter reparation.

Elitebilist efter tre år uden skade

Prisen på forsikringen er sænket, mens selvrisikoen samtidig er hævet. Men efter tre års skadefri kørsel har man mulighed for at blive elitebilist og dermed få en endnu lavere præmie på sin Toyota Bilforsikring.

Den attraktive bilforsikring for unge under 30 år gælder kun ved køb af en ny Toyota Aygo, der med 4.403 solgte biler blev Danmarks mest populære i 2010.

Man får da også rigtig meget bil i en Aygo. Med sikkerhedssystemet VSC og gardinairbags som standardudstyr er sikkerheden nemlig helt i top. Samtidig fristes mange også af prisen fra 85.995 kr., ligesom man også kan få aircondition til en merpris på kun 995 kr. inkl. moms og montering. Det er en besparelse på over 12.000 kr.

Udover den konkurrencedygtige pris, høje sikkerhed og gode kvalitet senest bekræftet i FDM?s tyske søsterorganisation ADAC´s store vejhjælpsstatistik som den mest fejlfrie bil i mikroklassen kan Toyota Aygo bryste sig med et lavt brændstofforbrug på gennemsnitligt 22,2 km/l.

Kombineret med en lav grøn ejerafgift på kun 520 kr. om året, tre års fabriksgaranti og nu også en særdeles attraktiv bilforsikring til unge under 30 år fra 4.995 kr. er der virkelig basis for at blive godt kørende med Toyota Aygo.

Læs mere om forsikringsbetingelserne ved Toyota Bilforsikring til Toyota Aygo på www.toyota.dk.


Læs mere her

tags: Danmark, 2010, økonomi, bilen, FDM, Toyota, moms, konkurrence, Toyota., organisation, brændstof,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar