onsdag den 27. juli 2011

Caravelair 2012: Flere nye modelserier

Franske Caravelair lancerer nu 2012 nyheder. Der er mange spændende indretninger og en hel ny modelserie.

Antares mere stabil kørsel:
Den populære Antares serie har fået et helt nyt udvendigt look og indvendigt er der bl.a. kommet tykkere bordplader og runde hynder i siddegruppen. Begge dele er med til at give Antares et mere eksklusivt udseende. Den største nyhed i Antares serien er, at der nu er AL-KO stabilisator som standard. Det betyder ud over mere stabil kørsel også at Antares kan Tempo 100 godkendes. Det nye tiltag påvirker kun prisen i mindre grad, da man fra producentens side ønsker at bibeholde Antares som campingvognen til de mest prisbevidste kunder.

Allegra ny modelserie:
Ambiance serie udgår i 2012 og erstattes i stedet af serien Allegra, der er en kombination af den gamle Ambiance og sidste års Brasilia. Allegra serien fås i størrelserne fra 400 til 556 og har både polyester sider og tag, hvilket bevirker, at man ikke får haglskader.

Venicia to varianter:
Den velkendte Venicia serie fås nu i to forskellige varianter: Venicia og Venicia Premiar, hvor den sidstnævnte er en opgraderet udgave. Den opgraderede udgave har bl.a. myggenet i døren, tagrælling, trækafdækning og alufælge. Begge serier har polyester tag og sider.

Serenity 500 helt ny model:
Caravelair Serenity 500 findes bare i denne ene model, hvilket er ret usædvanligt, når campingvognsproducenterne lancerer deres nyheder. Til gengæld er den udført med en ny og spændende indretning, der ikke er set tidligere fra Caravelair. Udvendig har den polyester tag og sider, så man undgår grimme haglskader. Indvendig er den indrettet med vinkelkøkken, L siddegruppe med foldebord, fransk dobbeltseng og nyt indvendigt design. Vinduerne er asymmetriske og det giver også campingvognen et anderledes udseende. Alt i alt et spændende tiltag fra den franske producent.

Yderligere information fås hos Peter Outzen fra Caravelair Danmark på tlf. 40631888
Find nærmeste forhandler og mere information på www.caravelair.dk
Foto kan downloades på www.holidaynews.dk

Læs mere her

tags: Danmark, downloade, 2012, campingvogn, myggenet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar