torsdag den 21. juli 2011

Biler, babes og banjo

"BilMesser.dk er Danmarks nye eldorado for bilentusiaster, som byder på alt fra events, bilbabes, konkurrencer, artikler, debat og meget mere."

Der findes hundredvis af sites omhandlede biler i Danmark, men BilMesser.dk er den første af slagsen, som tilbyder alt det de andre også gør på én gang, og lidt til. BilMesser.dk er et helt nyt koncept, som kombinerer en event- og messekalender, med almene artikler fra autobranchen, og samtidig indeholder sitet et regulært paradis, fyldt med babes der elsker biler lige så meget som du gør, og er mere end klar på at blive hyret til dit træf eller event. Målgruppen for sitet er yngre mænd med benzin i blodet, men den afslappede og uformelle atmosfære, vil også kunne tiltrække kvinder og ældre mænd.

Udover at indeholde en omfangsrig kalender med træf, messer og events fra hele landet, vil der også kunne findes reportager fra vores udsendte reportere, som med et levende og new journalism-præget sprog, hiver læseren fra skærmen og med til de forskellige træf de var med til eller gik glip af, og holder på den måde brugerne konstant opdateret om den mindste ting der rører sig i bilverdenen.

BilMesser indeholder endvidere et debatforum, hvor alle kan snakke frit fra hjertet, i en benzinomtåget og testosteronpumpet omgangstone, hvor man kan udveksle erfaringer, oplevelser, eller bare debattere, med andre ligesindede. BilMesser udlover også jævnligt konkurrencer i samarbejde med deres partnere, med flotte præmier i sigte, hvor alle kan deltage.

Alt I alt er BilMesser det, som alle med hang til fart over feltet, smukke damer, eller måske helt grønne bilentusiaster har sukket efter i lang tid. Der sker altid noget på BilMesser.dk, så siden er altid et besøg værd. Men husk at kig dig over skulderen. BilMesser.dk indeholder alt det din kæreste ikke vil have!

Læs mere her

tags: Danmark, bilen, benzin, paradis, konkurrence, sprog, atmosfære,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar