tirsdag den 8. juni 2010

Verdenspremiere på Kvindebilen 2010. ?koda Yeti er blandt de nominerede

koda Yeti - kodas nye SUV - er blandt de nominerede, når kåringen af Årets Kvindebil afholdes imorgen. Tirsdag d. 8 Juni kåres en bil for første gang nogensinde af en jury udelukkende bestående af kvinder. Bag det utraditionelle event står hele 16 bilmærker heriblandt koda, som i fællesskab med de 15 andre bilmærker, er gået sammen om at etablere begivenheden KVINDEBILEN 2010.

100 års kvindekamp men far bestemmer stadig bilen
Kåringen af Årets Kvindebil udspringer af en undren over, hvorfor det til trods for 100 års kvindefrigørelse, hovedsageligt kun er mænd, der taler og skriver om biler. Er det simpelthen fordi, kvinder ikke interesserer sig for teknik Er det kulturelt betinget Eller er det en branche, der ikke forstår at kommunikere med kvinder I realiteten er der lige så mange kvindelige bilister, som der er mandlige, og koda forventer således en spændende og utraditionel indgang til det at sparke dæk , når eventen løber af staben på Docken i København i næste uge.

Hvorfor er lige koda Yeti nomineret til kåringen kodas SUV er i høj grad også en bil, der henvender sig til kvinder. Yeti har en lang række praktiske og funktionelle fordele eksempelvis i form af en bagsædekonstruktion, der muliggør et utal af variationer. Følelsen af at sidde højere end i en normal personbil og følelsen af forøget sikkerhed er også fordele, vi ved, kvinder finder betydningsfuldt, siger kodas marketingchef Peter Lorenzen.

Dommerpanelet er sammensat af 10 udvalgte kvinder, der har tilmeldt sig via Facebook og 10 kendis-dommere, herunder navne som Pernille Rosendahl, Andrea Elisabeth Rudolph, Margrethe Vestager, Szhirley og Le Gammeltoft.

Udover SUV en koda Yeti sælger koda Octavia og Fabia, som begge i mange år har været nogle af danskernes foretrukne familie biler. Modelprogrammet udgøres også af koda Superb TwinDoor med den variable bagklap og den meget roste Superb Combi samt den fleksible og funktionelle MPV Roomster - bilen med det nytænkende design. Fabia, Octavia Combi, Roomster, Yeti og Superb Combi kan alle fås som van på gule plader.

Læs mere her

tags: København, 2010, Facebook, bilen, Andrea Elisabeth Rudolph, Margrethe Vestager,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar