søndag den 20. juni 2010

Kom til MC-Dagen 2008 - nu på lørdag

Lørdag den 14. juni arrangerer MC–Basen i samarbejde med FDM og MC Touring Club MC–Dagen 2008. Tag familien med på Jyllandsringen, og få en hyggelig dag med masser af motorcykler, underholdning og glade mennesker.

Nu på lørdag er der lagt op til hygge for alle MC–interesserede og deres familier. Her arrangerer MC–Basen i samarbejde med FDM og MC Touring Club for første gang nogensinde MC–Dagen, en MC–festival spækket med underholdning.

Arrangementet, der har gratis adgang for alle, løber af stablen på FDM Jyllandsringen, der vil summe af aktiviteter for folk i alle aldersklasser. Køreture efter erfarne roadracingkørere på banen, MC–biograf, hoppeborg til de mindste, levende musik og MC–opvisning er nogle af de ting, der kan opleves. Foruden de mange spændende aktiviteter vil der være et stort MC–marked, hvor både private og erhvervsdrivende køber og sælger motorcykler.

Sælg din motorcykel på MC–Dagen
Har du din motorcykel til salg på MC–Basen, får du adgang til at fremvise den på en særlig plads kun for private sælgere. Det eneste du skal gøre, er at medbringe et print af selve annoncen.

Se mere om MC–Dagen på www.mcdagen.dk. Her finder du yderligere oplysninger om tid og sted samt program for de mange forskellige arrangementer.
 

Læs mere her

tags: biograf, 2008, Jylland, FDM,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar