mandag den 21. juni 2010

Danske bilister tjener penge til husholdningen

Flere varer i indkøbskurven, længere taletid i mobilen og penge direkte ind på bankkontoen. Det er nogle af årsagerne til, at der lige nu kører en masse glade bilister rundt i hele Danmark. De tjener nemlig penge på at køre rundt i egen bil og holder samtidig forbrugsudgifterne nede.

 

 

Stigende priser på benzin, mad og andre forbrugsvarer har gjort det sværere for mange danskere at få økonomien i hverdagen til at hænge sammen. Men ikke for de bilister, der er gået lidt mere utraditionelt til værks for at holde omkostningerne nede. De">http://www.sponsorcar.dk/Default.asp Action=Details&Item=187">De har hver en lille streamer siddende på deres bil. Og det er den, der giver besparelser på husholdningsbudgettet.

 

Råd til mere i hverdagen

 

Det er virksomheden SponsorCar, der står bag den utraditionelle kørsel. Med en medlemsskare på over 50.000 bilister er SponsorCar i dag landets førende virksomhed inden for outdoor markedsføring på private biler. "Ved at køre med en streamer i tre måneder tjener den enkelte bilist op til 400 kroner hos os og får samtidig rabat på annoncørernes produkter. Derfor vælger mange af vores medlemmer også at reklamere for de virksomheder, de alligevel handler hos", fortæller Johnny Magnussen, direktør i SponsorCar. En udtalelse, der bakkes op af Steen Lippert.

 

Han har været medlem af SponsorCar i to år og kører lige nu med en streamer for Super Spar i Tved ved Svendborg. "Da jeg alligevel handler her til daglig, var det jo oplagt at køre med en streamer for den lokale købmand og samtidig få 150 kroner oven i til indkøbsturen". Derudover har Steen Lippert også brugt sit medlemskab til at få finansieret bundmalingen til sin båd. Her kørte han med en streamer for en lokal farvehandler i to måneder.

 

Bevidste forbrugere

 

Med en forbrugsfest, der er ved at være forbi, er flere danskere begyndt at kigge efter nye måder at spare penge på i hverdagen. En af dem er Tove Voldfrom, der også er medlem af SponsorCar. " Lige nu kører jeg med en streamer for mobilselskabet M1. På den måde kan mine børn få 500 kroners gratis taletid i mobilen, uden det koster mig noget. Og det kan da mærkes på budgettet. Samtidig fulgte der med M1 kampagnen en gratis fjernstyret bil med til børnene. Så for mig er det både en nem og sjov måde at tjene lidt ekstra på i hverdagen", konstaterer hun.

 

Et medlemskab med kontante fordeleSponsorcar

 

At befolkningens interesse for konceptet er stor, viser det beløb, SponsorCar siden 2005 har udbetalt til medlemmerne: 3 millioner kroner i kontanter

– tjent på at køre med streamere og på andre aktiviteter som eksempelvis henvisning af nye annoncører til SponsorCar og ved at klikke på annoncørernes hjemmesider . "Det er jo en win–win situation for begge parter. Virksomhederne">http://www.sponsorcar.dk/Default.asp Action=Details&Item=241">Virksomhederne får brandet sig selv, og vores medlemmer får hjælp til den daglige økonomi", fortæller Johnny Magnussen, der bl.a. har virksomheder som SuperBrugsen, Lån & Spar Bank, Guldbageren og videoforretningen LoveFilm på sin kundeliste. Medlemskabet er gratis og kræver kun, at man er over 18 og har egen bil.
 

Læs mere her

tags: Danmark, bilen, bankkonto, Film, SuperBrugsen, virksomhed, benzin, penge, omkostninger, Svendborg, mobilselskab,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar