lørdag den 5. juni 2010

Får du løn som fortjent?

Du har formodentlig lønsamtale én gang om året men hvad er du egentlig værd Nu sørger jobzonen.dk for, at du kan sammenligne dit lønniveau med ligestillede med et nyt og spændende lønsammenligningsværktøj.

"De fleste af os kender til at skulle forberede os til en lønsamtale med chefen eller bare finde ud af, hvad man er værd, hvis man skal til at skifte job. Nu er det på tide, at medarbejdere og jobsøgende kan få en real-time vurdering af, hvad netop deres faglige kompetencer er værd," siger Anders Tvede Granzow, direktør for Jobzonen.dk.

Ifølge direktøren for Jobzonen.dk er målet at give et langt mere detaljeret grundlag at sammenligne løn på. Udgangspunktet er, at det ikke kun er din erfaring og din stilling, der afgør dit lønniveau, men også efteruddannelse, ansvar, arbejdstid osv.

Lønsammenligningsværktøjet er udviklet af Løn som Fortjent, som er stiftet af Sune Fraes Diernæs. Han har som tidligere økonomichef og vært ved mange job- og lønsamtaler erfaret, at der manglede et ordentligt værktøj til at finde ud af, hvad en medarbejders eller jobsøgers kompetencer er værd.

"Vores værktøj er i øjeblikket markedets mest præcise, fordi vi inddrager løn, personalegoder, arbejdstid, transporttid mv. i lønsammenligningen," siger Sune Fraes Diernæs, stifter af Løn som Fortjent.

Oplysningerne i værktøjet valideres manuelt for at sikre, at sammenligningerne hele tiden er realistiske.

Læs mere og prøv Jobzonens løntjek her:
http://www.jobzonen.dk/For jobsoegere/Raadgivning/Loentjek.aspx

Om Jobzonen.dk:
Jobzonen.dk er Danmarks største jobnetværk for ambitiøse kandidater. Jobzonen.dk er ejet af Berlingske Media, JP/Politiken og TV 2.

Kontakt: Adm. direktør Jobzonen A/S, Anders Tvede Granzow, telefon 20 25 35 01

Om Løn som Fortjent:
Lønsomfortjent.dk er en hjemmeside og lønberegner med det formål at gøre det nemt for alle at få en præcis og pålidelig vurdering af lønniveauet både i det job du har, og i dét, du overvejer at søge.

Kontakt: Stifter Sune Fraes Diernæs, telefon: 22 70 92 15, http://www.loensomfortjent.dk

Kolofon
Dette er en pressemeddelelse fra FDIM. Udsendelsen af pressemeddelelsen er sendt til alle, der på FDIM's hjemmeside har sagt ja tak til at modtage pressemeddelser fra FDIM.

Om FDIM
FDIM - Foreningen af Danske Interaktive Medier - er en brancheforening, der varetager medlemmernes faglige og økonomiske interesser i forbindelse med udgivelse af hjemmesider. Læs mere om FDIM her.

Læs mere her

tags: direktør, Danmark, økonomi, uddannelse, Politiken, brancheforening, personalegode, TV 2, arbejdstid, efteruddannelse, jobsøgende, jobsøger, pressemeddelelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar