mandag den 15. februar 2010

Metal ny hovedsponsor for dansk speedway

Dansk Metal har indgået en 3-årig sponsoraftale med den danske speedway-liga. Aftalen giver den danske speedway-sport et økonomisk rygstød, og sikrer samtidig alle Metals medlemmer gratis adgang til alle liga-løb.

Dansk Metal har netop underskrevet en ny aftale med den danske speedway-liga. Aftalen løber over tre år og træder i kraft, når ligaen går i gang til foråret. Aftalen betyder, at den danske speedway-liga de næste tre år hedder Dansk Metal Speedway League .

Som en del af sponsoratet får alle Metals 135.000 medlemmer gratis adgang til samtlige løb i ligaen. Medlemmerne skal blot vise medlemskortet ved indgangen.

- Vi har de seneste år også haft en mindre aftale med speedwayligaen, som har givet medlemmerne gratis adgang til løbene, og det har været en stor succes. 10 procent af tilskuerne er kommet ind på deres Metal-medlemskort, og vores medlemmer er rigtig glade for aftalen, siger Per H. Madsen, der er forbundssekretær i Dansk Metal og leder af forbundets organisationssekretariat.

Dansk Metal har i flere år sponsoreret dansk speedway-sport, og er også titelsponsor ved de store grandprix-løb i Parken og Vojens i år, ligesom forbundet sponsorerer den 3-dobbelte verdensmester Nicki Pedersen.

- For Metal er det helt naturligt at være sponsor for speedway, som er en af de sportsgrene, hvor Danmark har leveret nogle af de bedste resultater i de sidste mange år. Mange af vore medlemmer er aktive i eller omkring sporten. Derfor har det også været vigtigt for os at give vore medlemmer mulighed for at komme ud og være med, når de danske klubber kører, siger Per H. Madsen.

Dansk Metal Speedway League byder i 2010 på 56 ligaløb, hvor de store stjerner som Nicki Pedersen, Hans Andersen, Emil Sayfutdinov, Greg Hancock og Sebastian Ulamek dyster mod hinanden. Se mere på www.speedway-league.com


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar