søndag den 21. februar 2010

Fokus på efteruddannelse til autoværksteder tilknyttet Mekonomen

Mekonomen introducerer i disse dage et nyt og spændende uddannelseskatalog for værksteder tilknyttet Mekonomen Autoteknik og MekoPartner.

Vi har i samarbejde med AutoVidencenter Fyn, Tietgenskolen og et udvalg af vore kædeværksteder lavet en behovsanalyse, der har udmøntet sig i en lang række nye efteruddannelser. I den forbindelse har vi produceret Mekonomen Udannelseskatalog 2010.

Kataloget indeholder bl.a. efteruddannelse på dieselkøretøjer, erhvervskøretøjer, lærlingekurser samt økonomi- og kvalitets kurser.

De skærpede krav til værkstederne, både på det fagtekniske område, men også forholdene omkring økonomisk styring samt kvalitetssikring og kundeoplevelser gør at vi naturligvis skal sikre en let tilgang til en struktureret og indholdsrig efteruddannelse.

Vi har et tæt og godt samarbejde med AutoVidencenter Fyn, fra Syddansk Erhvervsskole, som vi betragter som et af de allerbedste efteruddannelsessteder i Danmark, og det er derfor glædeligt at skolens kapacitet øges i takt med udbyggelsen af dens faciliteter.

De over 300 trykte kataloger som er udsendt i den forgange uge, er blevet meget positivt modtaget af værkstederne naturligvis meget på grund af udvalget af uddannelser, men også den lette tilgang til tilmelding der kan foregå online har kunderne taget godt imod , udtaler kædechef Søren V. Olesen.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar