fredag den 9. april 2010

Scandinavian Custom Show

Bella Center – 31. oktober til 2. november 2008


Så går det løs i Bella Center København med det største Custom motorshow nogensinde i Danmark, ja måske det største i hele Norden!
Streetfire præsenterer hele 2 kæmpe Custom shows i Bella Center på én og samme tid med alle de flotteste ombyggede biler og motorcykler fra hele Norden.

I den ene halvdel af de 20.000 m2 i Bella Center afholdes "Copenhagen Custom Bike Show" og i den anden halvdel afholdes den nordiske finale i bilstyling "Nordic Tuner Awards" med alle de flotteste og vildeste finalebiler fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Her kåres nordens absolut flotteste biler i et brag af et finaleshow.

Udover stylingkonkurrencerne ved begge shows er der fyldt med action på scenerne i de kæmpe haller. Der er alt inden for Custom motorcykler, Custom biler, specialudstillere, live bands, , sceneshows, bilklubber og ikke mindst de fantastiske Streetfire Girls gir den gas med deres show på scenerne.

I hallerne finder du de vildeste udstillere i tilbehør til motorcykler og biler.

Tag hele familien med til en oplevelse ud over det sædvanlige. Det bliver et uforglemmeligt show i København. Vi lover at det vil være en kæmpe oplevelse for både store og små, mænd og kvinder, unge og gamle – Et show der vil imponere og fascinere hele familien.

Udstillerne sørger for at der er rig mulighed for også at forny garderoben, forkæle kæresten – bilen – motorcyklen, ved at gå på shopping i de mange stande, rundt omkring i de store haller. Blandt udstillerne finder du alt i tilbehør og udstyr til både biler og motorcykler samt alverdens spændende stande med gadges, tøj, caps, lædertøj, tatoos, piercing, painting m.m.

Børn under 12 år har gratis entré ifølge med betalende voksen.

Priser:
Fredag d. 30. oktober: DKr. 50,–
Lørdag d. 1. november: DKr. 150,–
Søndag d. 2. november: DKr. 100,–
Partu weekend billet: DKr. 200,–
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar