fredag den 19. august 2016

Visionær bilmand ny filialchef hos Kia Odense.


Med solid erfaring fra bilbranchen sætter Johan Rauff Kristensen sig nu bag rattet som ny filialchef for Nellemann Odense. GPS'en er indstillet i retning af overhalingsbanen med nye markedsføringstiltag, ikke mindst på de sociale medier, og en kundeservice, der bliver ud over det sædvanlige.Johan Rauff Kristensen er netop tiltrådt stillingen i Odense, og det omskiftelige bilmarked er ingen nyhed for manden, der allerede tilbage i 2009 blev hædret som "Årets Biløkonom" for sin store viden om og interesse for bilbranchen. En viden og interesse, der bestemt ikke er blevet mindre med årene. Således har de senere år budt på ansvar for levering af biler og motorcykler til FN gennem Kjær Gruppen og job som Nordamerika-ansvarlig for SBS Friction, der leverer bremseklodser til motorcykler.

Det seneste års tid har Johan Rauff Kristensen arbejdet som konsulent for International Vendor Services IVS, hvor fokus har været på at hjælpe aktører på bilmarkedet med at skabe stærkere forbindelser mellem virksomheden og dens kunder; ikke mindst online og på de sociale medier.

Interaktion med kunderne.

Det er således en erfaren mand, Nellemann Kia Odense får ved roret, og på spørgsmålet om, hvad Johan Rauff Kristensen ser mest frem til i sin nye stilling som filialchef, falder svaret prompte:

- Jeg brænder for interaktionen med kunderne. Ved at sætte mig i deres sted er det muligt for mig at få ideer og finde frem til løsninger og produkter, der matcher efterspørgslen – og på den måde skabe værdi både for kunden og for virksomheden.

Som filialchef for Nellemann Kia Odense får Johan Rauff Kristensen udover den daglige drift ansvaret for salg, reparation og eftermarkedsindsats af blandt andet Kia, som alene i 2015 solgte over 400 biler.

Nellemann Kia Odense er en del af Nellemann Koncernen, som beskæftiger cirka 250 medarbejdere med både inden- og udenlandske aktiviteter og har en årlig omsætning på godt to milliarder kroner.

Kilde: Allan Bauer, Motormagasinet.dk

Læs mere her

tags: markedsføring, 2009, FN, Odense, omsætning, virksomhed, Motor, bremseklods,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar