onsdag den 24. august 2016

Ultra-Seals produkter lanceres på det europæiske marked for erhvervskøretøjer


Unikke egenskaber og testresultater der er uden sidestykke i dækkets historieEfter mere end 40 år på det amerikanske marked indtager Ultra-Seal nu Europa og introducerer sin forebyggende antipunkteringsvæske til erhvervskøretøjer.

Fordele The ultimate tyre life extender" er en forebyggende flydende dækforsegler, som beskytter dækket mod utætheder, punktering og sprængning. Produktet forsegler de fleste punkteringer, når de opstår, og er en permanent reparationsløsning. Det reducerer varmeudviklingen og forlænger dækkets liv ved at opretholde trykket i dækket, samtidig med at det minimerer slidtage og reducerer brændstofforbruget. Ultra-Seal bevarer sin effekt gennem hele dækkets levetid uden behov for yderligere vedligeholdelse. Ultra-Seal er miljøvenligt og øger chaufførens sikkerhed.

Testresultater Den første testbruger på det europæiske marked har været DSV Road Holding NV, som er et af Europas største transportselskaber. Med overvældende gode testresultater efter 12 måneders brug på 1.000 DSV-trailere blev DSV overbevist om fordelene ved at introducere Ultra-Seal på det europæiske marked.

Efter 9 måneders normal trailerdrift med 500 nye køretøjer forsynet med Ultra-Seal og 500 nye køretøjer uden Ultra-Seal stod resultatet klart: Med de samme specifikationer, samme dæk og samme arbejdsopgaver i hele Europa blev antallet af dækrelaterede problemer reduceret med ikke mindre end 75% for de dæk, der var forsynet med Ultra-Seal. Heraf var 66% et direkte resultat af brugen af Ultra-Seal. Antallet af sprængte dæk faldt med 7%, mens andelen af andre dækrelaterede skader faldt med 8%.

Økonomiske aspekter Søren Lund, flådeansvarlig i DSV: "Det koster os i gennemsnit 528 euro, når et dæk går i stykker. Vi oplevede 66% færre dækproblemer, hvilket har reduceret omkostningerne for DSV's flåde i en størrelsesorden på 1,5 millioner euro om året. Hvis man fratrækker investeringen i brugen af Ultra-Seal, som i alt vil beløbe sig til 500,000 euro om året for vores flåde på 8.500 trailere, sparer vi hele 1.000.000 euro om året.

Andre europæiske brugere Ultra-Seal kan anvendes i alle erhvervskøretøjer, fra lette vogne til tunge køretøjer i mineindustrien. Efter at have set og hørt om DSV's testresultater har en anden storbruger af Ultra-Seal allerede meldt sig på banen: ICTS i Zeebrugge udstyrer nu hele sin flåde med Ultra-Seal.

Levering direkte fra lager Produktet og det relaterede tilbehør er på lager og vil blive leveret til kunder i Europa direkte fra centrallageret i Belgien. Desuden har DSV 5 servicecentre i Europa, som alle har det nødvendige udstyr til at udruste eksterne speditører og vognmænd med UltraSeal.

Lancering Ultra-Seal-teamet er på plads, og websitet www.ultra-seal.eu er aktivt. Den officielle produktlancering fandt sted den 15. juni 2016 med pressemøde og præsentation i Holland.

Ultra-Seal deltager i Europas største messe for mobilitet, transport og logistik, IAA, i Hannover, som løber af stablen 22.-29. september 2016, hvor vi er i Hal 25.

Læs mere her

tags: euro, Europa, Holland, Belgien, 2016, omkostninger, brændstof, miljøvenlig, Ford, miljø, DSV, miljøvenligt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar