tirsdag den 2. august 2016

Gratis bilsalg på nettet

Nu kan private sælge bilen problemfrit for højeste bud

Når familiens bil skal udskiftes, står de fleste bilister i en svær situation. Hvordan sikrer man sig den bedst mulige pris for den brugte bil Det er langtfra sikkert, at bilforhandleren ønsker at tage den gamle bil i bytte til en fornuftig pris, og hvad gør man så

I de seneste år er de nye muligheder på Internettet kommet bilisterne til hjælp. Det er sket i form af særlige hjemmesider med annoncemarkeder for biler, eller bilauktioner, som foregår online. Ved at sætte bilen på auktion har man mulighed for at få den højst mulige pris for bilen.

Problemet har hidtil været, at denne løsning har kostet penge i form af et salær til det firma, som driver online–auktionen. Typisk vil det koste sælgeren et par tusind kroner at få bilen solgt på denne måde.

Men nu får de danske bilister som noget helt nyt et auktionssystem på nettet, der er ganske gratis.

– Vi har konstateret, at der er et behov for et system, hvor bilisten gratis og uden bøvl kan sætte bilen til salg på nettet. Derfor har vi skabt internetportalen, danbil.dk, hvor private bilejere enkelt og uden omkostninger kan udbyde bilen til et par tusind autoforhandlere på en gang, fortæller salgschef Carsten Borgen fra firmaet Dansk Bilauktion.

Det danske salgsfirma Dansk Bilauktion driver flere online–tjenester for professionelle bilforhandlere, men udvider nu med det gratis tilbud til private bilister.

– Bilforhandlerne har et abonnement hos os, som betyder, at de konstant overvåger biler udbudt til salg. Forhandlerne byder på bilen via Internettet, og bilen bliver solgt til den højstbydende. Det er ganske enkelt, og vel at mærke kvit og frit for bilisten, der sælger sin bil, understreger Carsten Borgen.

At sælge sin bil på Internettet har vist sig at være nemt og bekvemt, og mange biler skifter i disse år ejere på denne måde. Samtidig har systemet den indlysende fordel, at bilen bliver vist frem for mange interesserede købere på en gang, og ikke kun bliver tilbudt en enkelt bilforhandler. På den måde kan bilisten i mange tilfælde få en højere pris for bilen.

– Det eneste krav til bilisten er, at der sættes en realistisk mindstepris på bilen. Og et par fotos af bilen sætter ofte turbo på salgsprisen, fortæller Carsten Borgen, der samtidig understreger, at online–auktionen er et seriøst og fordelagtigt tilbud.

– Auktionssystemet sikrer en optimal pris for bilen, men da der er tale om seriøse, professionelle købere, er det ikke muligt at score en overpris for bilen. Til gengæld tilbyder vi assistance, hvis der ikke opnås bud på bilens mindstepris, men tæt på. I de tilfælde er Dansk Bilauktions salgskonsulenter mod et mindre gebyr som pålægges køberen klar til at mægle så handlen kommer på plads.

Den nye danske bilauktion kan findes på adressen www.danbil.dk.
 

Læs mere her

tags: internet, bilen, portal, penge, omkostninger, bilforhandler,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar