fredag den 5. august 2016

Åbent hus hos Hobby forhandleren

Weekenden d. 25. 26. marts er der åbent hus hos de lokale Hobby–forhandlere over hele Danmark. Her viser Hobby et udvalg af de nye modeller i campingvogne, og der bliver lejlighed til at se nærmere på indretningen i de nye vogne og modeller.

Køb nu og vær med til at bestemme
Hvis man vil have indfl ydelse på indretningen af den nye Hobby, er det en rigtig god idé at bestille den i god tid. Man kan vælge imellem mange forskellige typer stof, overfl ader og meget mere, sådan at den nye Hobby bliver skræddersyet efter familiens ønsker. Efterspørgslen efter en ny Hobby er meget stor, og fabrikken arbejder på højtryk for at nå det hele inden ferien. Derfor skal vognen bestilles nu, hvis man ønsker en personligt indrettet Hobby.

Vind en campingvogn eller autocamper
Hobby afvikler i år en stor konkurrence – Happy Hobby. Her behøver man ikke at være ekspert indenfor camping for at vinde, men lidt viden om camping, sund fornuft og en god portion held skal der til. Førstepræmien er en splinterny Hobby T600 GFS (ekskl. danske afgifter). Andenpræmien er Hobby 440 SF De Luxe. De øvrige præmier er store, fl otte gavepakker med nyt Hobby tilbehør og ekstraudstyr. I alt er der 100 enestående, eksklusive præmier til de dygtige deltagere.
 

Læs mere her

tags: Danmark, SF, campingvogn, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar