fredag den 12. august 2016

Ny hedtvandsrenser i den kompakte mellemklasse

NEPTUNE 4 fra Nilfisk–ALTO er skabt til let og mellemsvær rengøring

Med denne meget kompakte NEPTUNE 4 styrker Nilfisk–ALTO yderligere sit brede program i hedtvandsrensere, som i dag er markedets mest komplette. Her er der tale om en yderst kompakt konstruktion i mellemklassen, der er nem at transportere og opbevare, og som opfylder de fleste krav til effektiv rengøring. Renseren er velegnet i autobranchen til rengøring af bl.a. nye og brugte biler, i landbruget til f.eks. maskinvask eller i industrien til affedtning af jern. Kort sagt: Overalt hvor rengøring kræver en ekstra indsats.

NEPTUNE 4 har flere af de samme gode egenskaber som kendetegner de øvrige modeller i NEPTUNE–familien: robust stålramme og –chassis, lavt støjniveau, keramikstempler og EcoPower–kedel med en virkningsgrad på over 92%. Dertil kommer det ergonomiske tilbehør samt elektronisk overvågning af pumpeolie og brændstof.

Holder temperaturen
Det højeffektive oliefyr varmer vandet op til 140 grader celsius, og hvad der er nok så væsentligt: Anlægget holder temperaturen konstant. Med en usædvanlig høj virkningsgrad udnytter kedelsystemet derfor også olien fra den indbyggede 15 liter store olietank optimalt. NEPTUNE 4 er forsynet med den velkendte NEPTUNE 5 højtrykspumpe, der gennem flere år har bevist sin høje effektivitet og driftssikkerhed selv under ekstremt vanskelige opgaver. Pumpen leverer et tryk på op til 200 bar og en vandmængde på 1050 liter i timen.

Ligesom de øvrige modeller i serien af hedtvandsrensere er NEPTUNE 4 indrettet på Nilfisk–ALTO’s særlige "QuickService", der reducerer serviceomkostningerne med cirka 25 procent.

NEPTUNE 4 fås i seks modeller med arbejdstryk på op til 200 bar og vandmængde på op til 1050 l/time. Alle med damptrin, afkalkningssystem og automatisk start/stop.

Ekstraudstyret er omfattende og gør det muligt lynhurtigt at indrette systemet direkte til den enkelte opgave. Også transporten er der tænkt på. Det kompakte design og en samlet vægt på kun 139 kg gør NEPTU–NE 4 mobil i enhver henseende.

Nærmere oplysninger fås telefon 72 18 21 20 og på www.nilfisk–alto.dk.

Billedtekster:
Hedtvandsrenseren NEPTUNE 4 er ideel til rengøringsopgaver bl.a. i landbruget, autobranchen og industrien.

Den kompakte højtryksrenser er nem at transportere.
 

Læs mere her

tags: omkostninger, overvågning, brændstof,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar