onsdag den 10. august 2016

Den Blå Avis-penge til de tohjulede

Den Blå Avis hopper atter i sadlen og støtter dansk motorsports stærkeste MC–klasse. Danmarks største handelsplads på tryk og på nettet har nemlig forlænget sin aftale med organisationen bag Den Blå Avis MC600 Challenge.

"Vi har i Den Blå Avis en lang tradition for at være Danmarks MC–medie nummer et samtidig med, at vi med MC–Basen er den største handelsplads for MC og scootere. Sponsoratet er vores måde at holde forbindelsen til forhandlere og kunder", siger direktør i Den Blå Avis Frank Ludvigsen.

Den Blå Avis MC600 Challenge er den stærkeste danske klasse inden for road racing–sporten. Op mod 24 af landets bedste MC–kørere har fundet nåde for organisationens udvælgelse. De skal over ni afdelinger kæmpe kåbe mod kåbe om titlen.

"Det er jo en sport med fuld fart og spænding, som vi gerne vi kunne invitere MC–forhandlere og kunder ud til. Det er vores måde at holde forbindelsen til branchen", siger Frank Ludvigsen om Den Blå Avis MC600 Challenge.

Med forlængelsen af aftalen sponserer Den Blå Avis nu MC–sporten på tredje år. Ud over sponsoratet dækker Den Blå Avis også MC–verdenen og –sporten redaktionelt både på tryk og på nettet.

MC–Basen har mere end 11.500 unikke besøgende hver dag.

Den Blå Avis MC600 Challenge afvikles i forbindelse med DTC, Danish Touringcar Championship. Første afdeling flages i gang lørdag den 29. april.
 

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, motorsport, organisation, scooter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar