tirsdag den 16. august 2016

Ny generation af Blaupunkts auto-navigation

Blaupunkt præsenterer nye varianter af Personal Navigation Assistants (PNA). Sortimentet omfatter to modeller: TravelPilot Lucca MP3 og TravelPilot Lucca MP3 Edition.

TravelPilot Lucca MP3 og TravelPilot Lucca MP3 Edition er bærbare navigationsenheder, som enkelt kan monteres ved instrumentbrættet. Enhederne tilbyder detaljeret navigation i Europa, og der medfølger holder, 110/220 V lader og 12/24 V cigaretlader, som gør det let at installere dem korrekt i bilen.

Enkel betjening med integreret GPS antenne
Enheden betjenes let og intuitivt via Touchscreen, og det er hurtigt at komme i gang, for data og kort medfølger. Den grafiske visning har store og tydelige betjeningsfelter. Brugeren kan vælge mellem 2D eller 3D visning og18 forskellige sprog, herunder dansk, norsk, svensk og finsk.

TravelPilot Lucca er velegnet som vejviser for det sidste stykke til fods, f.eks. fra parkeringshuset til målet på gågaden i centrum. TravelPilot Lucca indeholder også den velrenommerede Merian Scout rejseguide, som er en POI (Point Of Interest) service, der kan foreslå hoteller, restauranter, diskoteker og andre interessante rejsemål.

Nye muligheder med billede og lyd
TravelPilot Lucca MP3 og TravelPilot Lucca MP3 Edition kan samtidig med navigeringen afspille MP3–/WMA–musik–filer fra et SD–kort. Man kan også få vist billeder i JPEG–format på skærmen.
TravelPilot Lucca MP3 Edition inkluderer en Smart Cradle, som er en specialudviklet holder. Smart Cradlen gør det endnu nemmere at montere TravelPilot Lucca korrekt i bilen og den kan så forbindes med en hvilken som helst bilstereo med AUX–indgang. På den måde kan bilens eget højttalersystem benyttes til kørselsvejledningerne og MP3–/WMA musikken. Desuden modtages aktuelle TMC–meldinger (Traffic Message Channel) fra Blaupunkts bilstereoer med TMC–out – det gør det muligt at navigere uden om kødannelser.

Den mobile navigation fra Blaupunkt er perfekt til brug i alle slags køretøjer. Dens features samt den enkle installation og håndtering sikrer en ukompliceret og komfortabel navigation i trafikken i enhver situation.

###

Leveringsomfang:

TravelPilot Lucca MP3:

Præ–installeret Norden dækning og hovedveje i Europa på 512 MB hukommelse
DVD–ROM med Europa dækning i 27 lande, samt back–up
Quick–start guide
Betjeningsvejlledning
12/24 V cigaretlader
110/220 V netlader
Sugekopholder

TravelPilot Lucca MP3 Edition:

Præ–installeret Europa dækning på 2 GB intern hukommelse
DVD–ROM med Europa dækning i 27 lande, samt back–up
Quick–start guide
Betjeningsvejlledning
12/24 V cigaretlader
110/220 V netlader
Sugekopholder
Smart Cradle

Tilgængeligt tilbehør til TravelPilot Lucca MP3/Edition

Ratfjernbetjening RC9 fjernbetjening til montering på bilens rat.
Ekstern GPS antenne
2nd Car Kit ekstra holder og 12/24 V cigaretlader
Travelpilot Lucca Etui beskytter apparatet mod stød og slag
Van–holder ekstra lang holder. Til biler hvor forruden sidder langt fremme ifht. føreren

###

Blaupunkt er en virksomhed i Boschgruppen og er en betydelig producent på internationalt plan af auto–navigationssystemer, autoradioer, autohøjttalere og autoantenner. Blaupunkt har hovedsæde i Hildesheim samt filialer i Portugal, Ungarn, Tunis og Malaysia. Virksomheden havde i regnskabsåret 2005 en omsætning på mere end 1,4 mia. euro og beskæftiger ca. 9.000 medarbejdere på verdensplan.

Bosch–koncernens ejerstruktur sikrer økonomisk uafhængighed og forretningsmæssig frihed. Den giver virksomheden mulighed for at foretage betydelige investeringer for at sikre fremtiden og leve op til et socialt ansvar i grundlæggerens ånd. 92 % af kapitalandelene i Robert Bosch GmbH ejes af stiftelsen Robert Bosch Stiftung. Virksomhedens industrielle aktiviteter og ejerfunktioner varetages af Robert Bosch Industrietreuhand KG. For yderligere information se www.bosch.com
 

Læs mere her

tags: euro, Europa, restaurant, bilen, økonomi, Ungarn, regnskab, radio, Malaysia, trafikken, diskotek, omsætning, virksomhed, sprog, Bosch, Portugal, komfortabel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar