torsdag den 18. august 2016

En varm fremtid i Nordjylland

Der er bogstaveligt talt lagt i kakkelovnen hos Trægården Kås, der med sine adskillige tusinde kvadratmeter udstillinger af køkkener, bad, byggemarked og meget mere rangerer blandt landets største inspirations– og idecentre. Den i forvejen store afdeling for brændeovne udvides nu til flere gange den oprindelige størrelse.

Trægårdens pejsecenter markedsføres fremover som "Pejse og Skorstenseksperten", og til at forestå den markante udvidelse er ansat en af landets meste anerkendte eksperter i brændeovne nemlig Poul Zinck, der gennem mere end 20 år drev en af Danmarks største virksomheder indenfor området med forretninger over hele Jylland.

"Vi arbejder med samme koncept i Pejse og Skorstenseksperten, som vi gør i de andre afdelinger: Ordentlige produkter til ordentlige priser. En brændeovn er en investering, der skal holde i mange, mange år. Og den skal være rigtigt dimensioneret og monteret. Det er det, vi har forstand på, og med ansættelsen af Poul Zinck tør vi godt sige, at ingen i Danmark har større ekspertise på området", fortæller den ene af ejerne af Trægården, Torben Andersen.

At de sunde nordjyske principper virker, er der ingen tvivl om. Trægården Kås har oplevet en markant vækst gennem de senere år både i afdelingerne i Kås og på internettet, hvor virksomheden driver en af landets største netbutikker indenfor området.

Detailchef i Trægården Kås, Jesper Christensen, fortæller: "Lige nu råder vi over små 400 kvadratmeter dedikeret brændeovnscenter i Kås, men vi udvider snart med yderligere et par hundrede kvadratmeter udstilling og tilsvarende lager. Det er selvfølgeligt for os at være lagerførende med alt tilbehør og reservedele og det fylder en del. Når vi er på plads, har vi omkring 100 forskellige ovne udstillede, og det er der ikke mange, der kan matche. Det giver altså nogle helt unikke muligheder for vores kunder, når der skal vælges ny brændeovn".

Det vil være muligt at købe en brændeovn og en skorsten og så klare resten selv. Poul Zinck anbefaler dog en komplet løsning, der indeholder både beregning af størrelse, valg af den rigtige ovn, myndighedsgodkendelser og montering. Der skal ofte kun en lille fejl til, før en brændeovn ikke yder sit fulde potentiale eller i værste fald bliver direkte farlig.

"Vi ser en kraftig vækst år for år i salget af brændeovne og pejseindsatse, og jeg tror, at de nye og rene brændsler som f.eks. briketter er en medvirkende årsag til den udvikling. Det er ganske enkelt blevet nemt at fyre i brændeovn og så er der jo en del penge at spare", fortæller Torben Andersen og fortsætter: "Sidste sæson solgte vi tusindvis af paller med briketter og brændetårne alene via vores netbutik. Og det bliver ikke mindre i den kommende sæson".

Det er de kendte og velrenommerede mærker brændeovne, der sælges i Kås og virksomheden forhandler i øjeblikket med et par nye og spændende leverandører. Man kan derfor roligt sige, at den nordjyske virksomhed går en varm vinter i møde som et levende bevis på, at store virksomheder trives i det nordjyske klima.

[Billedtekst]Poul Zinck ved en af de populære brændeovne fra Pejse og Skorstenseksperten
 

Læs mere her

tags: Danmark, internet, Jylland, virksomhed, penge, ansættelse, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar