fredag den 16. december 2011

Udbud af inspirationskatalog og kompetenceudviklingskurser

Sundhedsstyrelsen skal gennemføre en oplysningsindsats om sund livsstil, som et led i udmøntningen af Kræftplan III i perioden 2011-2014. Oplysningsindsatsen skal være målrettet børn og unge og have særligt fokus på børn og unge fra udsatte familier. Sundhedsstyrelsen ønsker at sætte særligt fokus på erhvervsskolerne.

Der ønskes tilbud på udarbejdelse, opsætning og tryk af et inspirationskatalog rettet mod erhvervsuddannelserne samt udvikling og afholdelse af kurser/kompetenceudviklingskurser til lærere og skoleledelser ift. at arbejde med sundhed på skolerne.

Inspirationskataloget
Kataloget skal have fokus på, hvordan skolen kan arbejde med de forskellige risikofaktorer, dels strukturelt som sunde rammer for lærere og elever, dels som en del af den daglige undervisning.

Kompetenceudviklingskurserne
Kurserne skal sætte fokus på, hvordan man kan arbejde med sundhed på erhvervsskolerne. Målet med kompetenceudviklingskurserne er at klæde skoleledelsen/lærerne på til at gå i gang med arbejdet med sundhed med udgangspunkt i inspirationskataloget.Tilbudsgiver forestår både udvikling, praktisk planlægning (herunder rekruttering og håndtering af tilmeldinger) samt afholdelse af kurserne.

Læs mere her

tags: 2011, uddannelse, Sundhedsstyrelsen, 2014, kompetenceudvikling, erhvervsuddannelser, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar