tirsdag den 6. december 2011

15.000 kr. i rabat på Toyota Aygo Air

Priserne er i forvejen særdeles attraktive. Alligevel har Toyota netop åbnet op for en særlig ekstra rabat på intet mindre end 15.000 kr. på Toyota Aygo Air. Samtidig fortsætter flere andre fristende Aygo-tilbud som fx forsikring til unge under 30 år fra kun 4.995 kr. om året.

Mange har allerede oplevet, hvor meget man får for pengene, når man køber en Toyota Aygo. Danmarks mest solgte bil i fjor har foreløbig glædet langt over 4.000 nybils-ejere bare i år, og Toyota ønsker nu at give endnu flere mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med Aygos mange fortrin.

Derfor har den japanske bilproducent netop åbnet op for en særlig ekstra rabat på intet mindre end 15.000 kr. på Toyota Aygo med aircondition også kaldet Aygo Air hvis man samtidig vælger at finansiere sit bilkøb gennem Toyota Financial Services. Toyotas finansieringsselskab er netop kåret til Danmarks bedste billån i magasinet Penge & Privatøkonomi.

Med rabatten på hele 15.000 kr. på Aygo Air er prisen for den fikse mini-Toyota med aircondition nu helt nede på 94.995 kr. Og så får man ydermere en driftsikker bil i høj kvalitet med 5-døre, tre års fabriksgaranti og en rap 1.0 liters benzinmotor, der gennemsnitligt kører 22,2 km/l ved blandet kørsel og koster 260 kr. i halvårlig grøn ejerafgift. Aygo fås i øvrigt til en pris fra kun 85.996 kr.

Ved købet af en ny Aygo kan man samtidig også vælge at benytte sig af Toyotas ekstremt fristende forsikringstilbud til unge under 30 år. Med Toyota Bilforsikring bliver du både kaskoforsikret, sikrer dig en gratis lånebil ved reparation af kaskoskader og får mulighed for at blive elitebilist efter kun 3 års skadefri kørsel fra kun 4.995 kr. om året, hvis du er under 30 år. Du slipper endnu billigere nemlig fra 2.995 kr. om året, hvis du er over 30 år.

Sikkerheden i Aygo er også i top. Som standard leveres Aygo med gardinairbags og sikkerhedssystemet VSC, der automatisk hjælper med at genvinde kontrollen, hvis bilen skulle begynde at skride i fx glat føre.

Som en ekstra konkurrencegave her i den hyggelige juletid kan man ydermere vinde tre års gratis Toyota Bilforsikring, hvis man får indregistreret sin nye Aygo Air senest 31. december 2011. Og som om det ikke var nok, er det også muligt at deltage i en konkurrence om en pakkerejse for to til London inklusive hotel, hvis man kigger forbi en autoriseret Toyota-forhandler og prøvekører en Toyota Aygo inden 31. december 2011.

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, økonomi, bilen, december, London, benzin, penge, Toyota, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar