tirsdag den 27. december 2011

Anders Eldrup fra DONG Energy klipper snoren til EnergiForum Esbjerg

t nyt initiativ fra Esbjerg Erhvervsudvikling sparkes i gang i Musikhuset d. 27. oktober. Her tilbydes alle energivirksomheder et fælles forum for forretningsudvikling, inspiration og vidensdeling. Over 100 personer har allerede meldt deres ankomst heriblandt lederne fra de førende energivirksomheder i byen.

Dagens hovedtaler er adm. direktør Anders Eldrup, der vil give et overordnet indtryk af DONG Energy ?s verden med omstilling fra fossile brændstoffer til vedvarende energi, og de vækstmuligheder en sådan omstilling giver.

Gyldne muligheder for Esbjergs virksomheder
?Energi- og klimateknologi kan være med til at skabe nye arbejdspladser i fremtiden og er en god mulighed for de lokale virksomheder og institutioner i Esbjerg til at gøre sig gældende på et af de områder, som Danmark skal leve af i fremtiden. Jeg glæder mig derfor til at møde deltagerne i EnergiForum Esbjerg,? siger Anders Eldrup, der også fremhæver, at Esbjergs position og muligheder er unikke.

Vi løfter gerne i flok
Administrerende direktør, Jesper Brix, fra Bramming Plast industri, deltager i EnergiForum Esbjerg, fordi han gerne bakker op om de positive tiltag, der tages fra Esbjerg Erhvervsudvikling. Bramming Plast Industri leverer komponenter til energieffektivisering inden for segmentet Building & Construction.

?Jeg forventer blandt andet sparring fra andre virksomheder, der arbejder med energi-optimering. Flere starter på bar bund og ved at mødes og udveksle erfaringer med andre virksomheder, kan vi i fællesskab sikre højere kvalitet i vores beslutninger.?

?Jeg glæder mig til at høre Anders Eldrup fortælle om DONG Energy's rolle som en stor spiller i energiverdenen. Ligesom hans indlæg om perspektiver og udfordringer indenfor energiområdet garanteret vil inspirere os alle,? siger direktør Tom L. Nielsen, Esbjerg Erhvervsudvikling.

EEUs mål er, at deltagerne får udbygget netværket, og får kendskab til ?energispillerne? og energiprojekterne i Esbjerg.

?Vidensdeling mellem virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne skulle også gerne være et resultat af EnergiForum Esbjerg?, siger erhvervskonsulent Birgit Bech Jensen.

?Og så må der meget gerne komme debatoplæg fra politikere og meningsdannere med energipolitisk indhold,? slutter Birgit Bech Jensen, der er tovholder på EnergiForumEsbjerg. Fremtidens åbne møderækker skal afspejle virksomhedernes ønsker således, at EEU skaber det indhold, som er mest relevant for medlemmerne.

Læs mere her

tags: direktør, Esbjerg, Danmark, politi, uddannelse, EU, virksomhed, teknologi, energi, DONG, uddannelsesinstitution, energiområde, brændstof,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar