lørdag den 3. december 2011

Mus i Sandbergs One-serie

Sandberg vil med sin One serie præsentere enkle produkter uden så mange dikkedarer. Produkterne kan hvad de skal kunne, det gør de rigtig godt, de er holdbare - og så kan de egentlig ikke så meget mere bortset fra at sælge en hel masse til en god pris.

USB Mouse One er ingen undtagelse. Det er en flot, velfungerende, optisk standardmus på ledning. Den går lige i USB stikket i computeren og installerer sig selv. Der er ingen batterier der skal skiftes, ingen opladninger der kan løbe ud, ingen drivere der skal installeres - kort og godt ingen dikkedarer af nogen art.

Til gengæld for enkelheden er der kælet lidt for nogle af detaljerne. Optikken klarer 800 DPI og musen har fået en gummieret belægning som er behagelig at holde på i lang tid. Og ikke mindst er musen konstrueret af gode komponenter og kvalitetskontrolleret til at kunne holde i mindst 5 år. Det tør Sandberg godt garantere.

Sandberg Mouse One er et fornuftskøb, som endda er gavnligt for miljøet fordi der ikke anvendes batterier. Vil man i stedet både blæse og have mel i munden, har Sandberg en trådløs mus i sortimentet som i stedet for batterier bruger trådløs strøm. Men så bliver det også lidt dyrere.

Salgsdirektør Erling Hoff Petersen siger: "Sandberg skal ikke kun smide produkter på markedet som kan noget ekstraordinært. Der er mange forbrugere, som bare gerne vil have en god mus de kan stole på til en fornuftig pris, uden at behøve alle mulige avancerede ekstrafunktioner. Et af markedets bedst sælgende headsets er vores HeadSet One som også 'bare' er et godt headset med god lyd til en skarp pris. Ikke andet. Det behøver ikke være sådan at man er nødt til at betale for en hel masse smarte funktioner man aldrig får brug for bare for at få et produkt i en ordentlig kvalitet."

Hjemmesiden www.sandberg.it henviser til nærmeste forhandler.

Læs mere her

tags: direktør, computer, Mou, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar