torsdag den 8. december 2011

Bogen, Europa - Det store dyr i åbenbaringen, er over os!

En aktuel og anderledes debatbog om projektet EU, Den europæiske kultur og selvbeskrivelse.

Bogen er dybt ironisk og kører i sin egen toneart i forhold til det, der ellers præger perspektiverne på projektet, EU, Europa.

Økonomiske betragtninger over projektet tages med i både konkrete og abstrakte refleksioner. Men især fokuseres der på, hvordan der forkuseres på projektet!

De mere almindelige italesættere bliver sat i bogens eget lys, hvor de falder som genstanden for opmærksomhed, i stedet for blot at forsvinde i mediebrugerens opmærksomhed til fordel for det billede på projektet, som man forsøger på at fremmane på forbrugerens indre skærmterminal.

Forfatteren, Steen Ole Rasmussen, blev Cand. Phil. i 1990, og har siden arbejdet på at udvikle et uafhængigt økonomisk fundament og selvstændigt intellektuelt standpunkt af især eksistentialistisk og systemteoretisk tilsnit. Det afslører sig også her i "Europa - Det store dyr i åbenbaringen".

Bogen tager konkret udgangspunkt i aktuelle spanske, tyske og danske avisers indlæg i ugerne 19 til 28 i 2011, og er formuleret som ti essays, ti kommentarer til ugen der gik her.

En gratis kopi tilsendes mediearbejdere, opinionsdannere og undervisere på højere læreranstalter, ved henvendelse til forlaget.

Flere oplysninger om bogen kan fås ved at google både forfatter og tittel.



tags: Europa, euro, 2011, økonomi, EU, selvstændig, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar