søndag den 25. december 2011

Nytårsbrag for pilfingre hos Toyota

Røgen fra raketterne nytårsaften har knap nok lagt sig, før Toyota fyrer et endnu større brag af. Den japanske bilgigant inviterer nemlig til åbent hus for pilfingre og alle andre i weekenden 7.-8. januar 2012, hvor der er linet op med et overflødighedshorn af spændende nyheder.

Den nye og ekstrem rummelige familiebil Toyota Avensis har Danmarkspremiere hos autoriserede Toyota-forhandlere over hele landet i weekenden 7.-8. januar og vil uden tvivl bjergtage de fleste med sit skarpere design, den forbedrede brændstoføkonomi og det banebrydende multimedie-system Toyota Touch & Go. Og så til en pris fra kun 284.999 kr. inkl. metallak.

Som Danmarks mest solgte bil i 2009 og mest solgte i firmabilsklassen året efter har danskerne i den grad taget Toyota Avensis til sig. Med et gennemsnitligt forbrug ved blandet kørsel på op til 22,2 km/l kører den nye Avensis med dieselmotor op til 20 procent længere på literen og er rykket op i energiklasse A.

Kombineret med multimedie-systemet Toyota Touch & Go, der sætter helt nye standarder og bl.a. indeholder navigation, bakkamera og mulighed for integration af sin smartphone inkl. internetadgang og download af applikationer, er der endnu flere gode argumenter for at blive ejer af den nye Avensis.

Det er dog ikke kun i den nye Avensis, at nysgerrige pilfingre og andre kan stifte bekendtskab med multimedie-systemet. Toyota Touch, der allerede er blevet rost til skyerne i flere medier, kan nemlig også fås til både Toyota Verso og den nye Toyota Yaris. I hele januar endda med Go-navigation for kun ekstra 2.995 kr. inkl. moms og montering, hvilket er en besparelse på 3.000 kr. i forhold til normalprisen.

Netop den nye kompakte Yaris, der har så rummelig en kabine, at man føler, man kører i en langt større bil, kan også ses og prøvekøres ved Toyotas åbent hus arrangement i weekenden 7.-8. januar.

Den nye Yaris kom forrygende fra start i Danmark med over 500 solgte biler inden selve Danmarkspremieren midt i oktober. Siden da har den skarpt skårede minibil med attraktive priser fra 124.999 kr. ufortrødent fortsat opturen.

Attraktive priser hos Toyota
Priserne er generelt særdeles attraktive hos Toyota også i åbent hus weekenden, fortæller pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

?Samtidig skruer vi også renten ned til en af markedets laveste på 2,95 procent gennem vores finansieringsselskab Toyota Financial Services, der netop er kåret som Danmarks bedste billån. Det betyder, at man kan få finansieret sin nye Toyota for en yderst konkurrencedygtig ydelse,? siger Anders Tystrup.

Ud over de spændende nyheder og gode tilbud fra Toyota i form af nye biler, multimedie-system og finansiering er det også muligt at deltage i konkurrencen om en iPhone 4S 16GB til en værdi af 4.699 kr. Eneste krav er, at man prøvekører den nye Avensis, Yaris eller Verso med Toyota Touch inden 31. januar 2012.

Så der er rigtig mange grunde til at fejre det nye år sammen med din lokale Toyota-forhandler i weekenden 7.-8. januar 2012. Pilfinger eller ej.

Læs mere her

tags: internet, Danmark, 2009, økonomi, renten, nytår, 2012, Toyota, iPhone, moms, energi, konkurrence, kamera, brændstof, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar