onsdag den 7. december 2011

Ford Focus til spotpris

Ford ?Hjule-udsalg? er i fuld gang og Ford fortsætter udsalget med, at give et rigtig stærkt tilbud på Ford Focus.

Nu kan du for eksempel få en 5-dørs Ford Focus 1,6 med 105 hk i en Trend version fra kun kr. 219.990. Det er en besparelse på over kr. 30.000!

Købet kan også finansieres gennem Ford Credit til kun kr. 2.596,- pr. måned.

Tilbudspriserne afspejles gennem hele Ford Focus-programmet og gælder alle Ford Focus lagerbiler - både 5-dørs og stationcar versioner indtil nytårsaften 2011. Der er masser af varianter og udstyrsversioner at vælge imellem.

Ford Focus udemærker sig med, ikke blot at have de maksimale 5-stjerner i Euro NCAP crash-test. Ford Focus er samtidig den første bil nogensinde, der kan smykke sig med hele fire af Euro NCAP?s eftertragtede sikkerhedspriser. Derudover modtog Ford Focus i efteråret æresprisen for sin avancerede sikkerheds-teknologi ved kåringen af Årets Bil i Danmark 2012, hvor Ford Focus samtidig blev placeret i Top 3.

Den gennemtestede køreglæde, de 5 stjerner i sikkerhed og de fire sikkerhedspriser, plads til hele familien og det allergivenlige interiør er selvfølgelig inkluderet i prisen. Så hvis du drømmer om at give dig selv, eller en du har kær, en julegave som vil blive husket, så skynd dig dette tilbud gælder kun december måned ud!

Læs meget mere om Fords hjule-tilbud her: http://www.ford.dk/Aktuelle_tilbud

Læs mere her

tags: Danmark, 2011, nytår, december, julegave, 2012, Euro NCAP, teknologi, stationcar, Ford, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar