mandag den 27. februar 2012

Undersøgte markedet og sparede 68% på sin bilreparation

Det kan virkelig betale sig at undersøge markedet inden du sender din bil på værksted. Det viser sig efter en forbrugerundersøgelse, lavet af Biibo.dk. Her viste det sig at besparelserne på simple bilreparationer ligger på mellem 20-50%, og i få tilfælde endnu mere, blot ved at indhente tilbud fra flere forskellige værksteder inden du tager et valg.

Efter at have talt med nogle af de forbrugere som har brugt værkstedsportalen www.biibo.dk, inden de skulle have repareret bilen, er det tydeligt at se at der kan være mange penge og spare, ved at køre en tur uden for bygrænsen. Her finder man nemlig typisk de billigste værksteder.

En bilejer fra Odense skulle have skiftet tandrem på sin Kia, og oprettede en forespørgsel på www.biibo.dk. Dagen efter kom de første tilbud, og herefter fulgte 5 tilbud fra forskellige værksteder i nærheden af bilejeren. Det dyreste tilbud lød på 5000kr. og det billigste lød på 1600kr, og dermed en besparelse på hele 68%. Disse tilbud modtog bilejeren indenfor to dage og er på fuldstændig den samme reparation, udført i henhold til alle fabrikkens forskrifter. Kunden har efterfølgende bedømt værkstedet gennem Biibo.dk, med 5 ud af 5 stjerner og kommentaren -"Min oplevelse på værkstedet var rigtig god, og jeg kan anbefale værkstedet til andre".

En af de vigtigste faktorer når der skal vælges værksted er tillid, og det kan være en udfordring når det foregår over nettet. Derfor har Biibo.dk givet hvert værksted deres egen værkstedsprofil hvor bilejeren kan se billeder, informationer og andres bedømmelser af værkstedet, inden de siger ja tak til et tilbud.
Samtidig følger, de over 170 tilmeldte værksteder på Biibo.dk, retningslinjerne for FDM´s reparationsaftale. Så er bilejeren altid sikker på en fast aftale med værkstedet.


Læs mere her

tags: Odense, bilen, portal, FDM, penge,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar