lørdag den 4. februar 2012

Ny og bomstærk Chevrolet Orlando diesel introduceres til favorable priser

Sidste år blev den kompakte Chevrolet Spark den mest solgte bilmodel i Danmark. Der er imidlertid også bilkøbere, der har brug for noget større biler. Derfor introducerede Chevrolet sidste forår den rummelige og fleksible Chevrolet Orlando med 7 sæder som standard. Den er nu på markedet i yderligere en udgave med en bomstærk dieselmotor.

Stærk dieselmotor
Det muskuløse design understreger bilens funktionelle egenskaber. Ikke færre end 163 momentstærke hestekræfter gemmer den nye Chevrolet Orlando 2.0 diesel under motorhjelmen, og kan derved levere større effekt, understøttet af et stort drejningsmoment, som når sit maksimum på 360 Nm ved 2000 omdrejninger/minut.

Den stærke dieselmotor giver bedre fartpræstationer, men gør det også muligt at trække en anhænger på op til 1500 kg. Oven i købet slipper man for selv at skifte gear, for en 6-trins automatgearkasse er inkluderet i prisen. Prisen er blot 314.995 kroner i introduktionsfasen det er 38.000 kroner under den normale listepris. Og lige nu tilbydes også integreret navigation uden merpris.

Meget bil for pengene
For de penge får man rigtig meget bil. Den kraftige motor er en stor fordel, hvis man ofte fylder bilen op. Der er siddepladser til 7 personer og forvandles de 5 til bagageplads, disponerer man over næsten 1,6 kubikmeter plads bag forsæderne. De bageste sæder kan oven i købet lægges helt ned, så bagagerumsgulvet bliver plant.

I Chevrolet Orlando får man desuden en meget sikker bil, en af de sikreste MPV?er på markedet overhovedet, har de officielle Euro NCAP tests fastslået. Orlando har som standard 6 airbags og Isofix beslag til barnestole. ESP, elektronisk bremsekraftfordeling, ABS samt bremse-assistent er ligeledes standard.

Omfattende udstyr
Orlando inkluderer som standard en god portion af den slags udstyr, man sædvanligvis skal tilkøbe som ekstraudstyr. Automatisk klimaanlæg er standard i Orlando, det samme er automatgear, 7 sæder, baksensorer, sædevarme, eldrevne sideruder både for og bag, ratbetjent radio med USB, AUX og iPod funktion, tågeforlygter samt multijusterbart læderrat og førersæde. 16? eller 17? alufælge, afhængig af udstyrsversion, er også standard og det samme er tagbøjlebeslag


Læs mere her

tags: Danmark, radio, bilen, iPod, Euro NCAP, penge, bagagerum, Chevrolet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar