torsdag den 16. februar 2012

Tjen penge når du kører bilen på værksted

Vi kender alle det gode gamle ordsprog der lyder således, -"Hvad der er sparet er tjent", og det er jo så sandt som det er sagt.

Der er mange områder hvor man kan spare penge hvis man gider at undersøge markedet bare en lille smule, inden du trækker læderet op af lommen. Hvad de færreste ved er, at der er flere tusinde kroner at tjene når du skal have bilen repareret. Og du skal ikke røre en finger, men blot væbne dig med en lille smule tålmodighed.

Har du fået et stenslag i forruden, trænger dytten til fire nye dæk, skal tandremmen udskiftes eller er det ved at være tid til service eftersyn? Så kan du altså, med en lille smule tålmodighed, skære helt op til 70% af prisen på den næste værkstedsregning.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Du kan nemlig gå ind på www.biibo.dk og skrive hvad du skal have lavet på din bil. Herefter bliver din opgave lagt i udbud i blandt Biibo.dk´s over 170 tilmeldte værksteder. Nu kan værksteder i nærheden af dig så byde på opgaven, og på den måde finder du finder du frem til den helt rigtige mekaniker og pris.
Når du har fået et tilbud kan du se billeder, informationer og bedømmelser af det pågældende værksted, så du ved hvad du siger ja tak til.

Når du har fundet det tilbud som passer dig, så accepterer du blot tilbuddet. Herefter ringer værkstedet til dig så i sammen kan aftale en tid til reparationen.
For at være sikker på en fast aftale med mekanikeren, så følger alle værksteder på Biibo.dk retningslinjerne for FDM´s reparationsaftale.

Læs mere her

tags: bilen, FDM, penge, sprog, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar