søndag den 5. februar 2012

Sådan sparer du på pengene efter en stram December måned

Julen er en dejlig tid, men også en dyr tid. Efter en december måned med julegaveindkøb og julefrokoster kan økonomien godt være lidt stram. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvordan du bruger dine penge fornuftigt. Har du f.eks. en bil der skal på værksted og kan du ikke lige se, hvor du skal finde pengene til det, så er der heldigvis råd for det. Der er nemlig mange penge at spare når bilen skal repareres.

Der er enormt store prisforskelle på de danske autoværksteder, og ved man ikke noget om biler, kan autobranchen hurtigt blive en jungle. Der er flere tusinde værksteder i Danmark. Alle med forskellige kompetencer, serviceniveau og ikke mindst priser. Men hvordan skal du holde styr på det, og hvordan finder du ud af hvad den rigtige pris er på netop din reparation?
Det gør du på internettet. To iværksættere fra Valby, Kim Sejer og Christian Markdal, har nemlig lavet værkstedsportalen www.biibo.dk hvor de indtil nu har samlet 170 autoværksteder over hele Danmark. Alle klar til at give det bedste tilbud på din bilreparation, ganske gratis og uforpligtende.

Hvordan fungerer det så? - Det eneste du skal gøre er at gå ind på Biibo.dk og skrive hvilken bil du har og hvad der skal laves på den. Herefter bliver opgaven lagt i udbud på Biibo.dk og autoværksteder i dit nærområde kan nu byde ind med deres bedste tilbud. På den måde kan du frit sammenligne priserne og vælge det rigtige værksted til netop din reparation.
De to iværksættere oplever stor interesse for denne service og har oplevet bilejere der har sparet over 50% på simple bilreparationer.
På Biibo.dk har hvert værksted sin egen værkstedsprofil med billeder og informationer om værkstedet. På den måde kan du se, hvor du har fået de forskellige tilbud fra inden du siger ja tak til et af dem. Alle autoværksteder på Biibo.dk følger samtidig retningslinjerne for FDM´s reparationsaftale. Så er du sikker på en fast aftale med værkstedet.

Læs mere her

tags: internet, Danmark, økonomi, bilen, portal, december, julegave, FDM, Valby, penge, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar