tirsdag den 14. februar 2012

Flere taget med mobilen i hånden trods tredobling af bødetakst

Fra årsskiftet blev det væsentligt dyrere, at benytte håndholdt mobiltelefon under kørsel, men trods en tredobling af bødetaksten har færdselspolitiet landet over, registret langt flere overtrædelser i januar måned end sidste år. Jørn Danielsson fra EasyCall.dk har svært ved at forstå trafikanternes holdning.

Siden 1. januar 2012 har det kostet 1.500 Kr., at benytte håndholdt mobiltelefon under kørsel. Men på trods af den markant højere bødetakst, har det ingen indvirkning haft på de danske trafikanters mobilvaner under kørsel, snarere tværtimod. Københavns Politi har i januar registreret 1.120 trafikanter, som talte i mobiltelefon under kørslen. Sidste år lå gennemsnittet på 830 per måned. Desværre gør denne kedelige tendens sig gældende i de fleste af landets politikredse.*

En lovlig mobilløsning er billigere end bøde
Hos EasyCall der i mange år har leveret telefoniløsninger til private, såvel som erhverv, har man svært ved at forstå de danske bilisters holdning.

?Det overrasker mig meget at antallet af sager ikke er faldet. Jeg havde i forbindelse med indførelsen af de højere bødetakster, regnet med at folks adfærd ville ændre sig markant. Bøden er tredoblet og forseelsen vil fremover koste en bøde på 1.500 kr. Til sammenligning kan en håndfri mobilløsning til bilen købes hos os fra kr. 398 - 598. Jeg syntes det kan være svært at forstå at bilister fortsat vælger at tage chancen i stedet for at få lovlig mobilløsning.? fortæller Jørn Danielsson der ejer webbutikken EasyCall.dk

Bliv lovlig på et splitsekund
EasyCall sælger 3 forskellige løsninger til håndfri mobiltelefoni. Enhederne er meget lette at bruge og kræver ingen besværlig installation. Efter opladning og parring med din mobiltelefon, anbringes enheden på solskærmen i bilen, og du er klar til at benytte håndfri telefoni.

?Jeg tror at mange er af den opfattelse at installeringen af håndfri mobiltelefoni er besværlig eller kræver en dyr tur på værkstedet, men sådan forholder det sig slet ikke med vores produkter. Vi tilbyder p.t. 3 rigtig gode løsninger, du selv kan installere på et splitsekund. Enhederne skal blot oplades og parres med mobiltelefonen, hvorefter den anbringes på bilens solskærm og så er man klart til lovlig og sikker mobiltelefoni under kørslen. Den enkle installation gør også at man uden problemer kan tage enheden med til en anden bil?

Om EasyCall.dk
EasyCall.dk blev oprettet i 2002 af Easy Web Com ApS, èn af de første i Danmark til at give danskere i ind- og udland, mulighed for billig udlandstelefoni over Internettet.

Gennem årene har EasyCall.dk udvidet og til dels ændret sortimentet, således at man nu udover at tilbyde VoIP telefoni løsninger til smartphones, også tilbyder enkelte GSM telefoner og de nævnte Bluetooth enheder.

EasyCall.dk fokuser på, at kunne tilbyde den billigste og bedste måde, at spare på kommunikationsomkostninger for såvel private som erhvervsvirksomheder.

*Tal iflg. Nyhedsbureauet Newspaq.


Læs mere her

tags: København, 2002, Danmark, bilen, politi, udland, 2012, virksomhed, omkostninger, VoIP, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar